string(1) "p"

Geef jouw woonkamer een upgrade

Sonoro introduceert een slimme hifi-receiver met bijpassende speakers. Dat is een dubbele upgrade voor je woonkamer, het ziet er geweldig uit en klikt top!

Het geluidsensemble voor in de woonkamer

Dankzij de MAESTRO hifi-receiver en in combinatie met speakerset ORCHESTRA laat Sonoro iedereen genieten van zijn of haar favoriete muziek in optimale geluidsweergave. Het design van de producten zijn helemaal op elkaar afgestemd en staat daardoor perfect in je huiskamer. Is het geen plaatje?

Sonoro MAESTRO
Hou je van klassieke muziek, jazz of rock? Naar welke muziekstijl je ook graag luistert, via de regelaars voor hoge en lage tonen en de geluidssterkte kun je het geluid op de MAESTRO aanpassen aan uw smaak. Ook kun je het vermogen van de aangesloten luidsprekers afzonderlijk configureren. Stem de geluidsinstellingen af op de ruimte door de receiver specifiek te kalibreren.

Dankzij de vele verbindingsopties is de hifi-internetontvanger MAESTRO een veelzijdig geluidswonder voor liefhebbers van puur geluid. Luister naar je favoriete radioshow via FM, DAB+ of Internetradio.
Haal je liever je cd’s of platen tevoorschijn? Ook dat is mogelijk dankzij de geïntegreerde cd-speler of sluit de platenspeler aan via de MM phono-ingang. Ook kun je gebruik van maken diverse streamingdiensten (Tidal, Napster, Amazon Music, Qobuz, Spotify en Deezer) zodat je afspeellijsten kunt luisteren via de smartphone. Dankzij de tv-aansluiting kun je ook nog eens genieten van films en tv-series met optimaal geluid via externe luidsprekers. Naast FM-radio en DAB+ digitale radio gaat een wereld van muziek voor je open met meer dan 25.000 internetradiostations.

Sonoro ORCHESTRA
De ORCHESTRA 2-weg bass reflex luidsprekers zijn perfect afgestemd op de MAESTRO en zorgen voor geweldige geluidsweergave. De ORCHESTRA kan daarnaast ook worden gecombineerd met bijna elk compact hifi-systeem, stereo-versterker of surround receiver.

Sonoro ORCHESTRA is een echte eyecatcher in elke woonkamer. Met de hand gemaakte MDF-houten behuizing voorzien van een finish in pianolak. Details in aluminium ronden het elegante uiterlijk af. De trillingsarme behuizing zorgt voor een veelzijdige geluidservaring. Dankzij de compacte afmetingen en het elegante ontwerp kunnen de luidsprekers perfect worden gecombineerd met MAESTRO en past het harmonieus in moderne interieurs.

DUITSE ENGINEERING

Net als bij alle sonoro-muzieksystemen zijn ook deze producten ontworpen en ontwikkeld in Duitsland. Bij de ontwikkeling van de producten hechten we veel belang aan geluidskwaliteit en design. Kwaliteit die je kunt zien èn horen.

Meer informatie vind je hier: https://sonoro.com/nl/produkt/maestro-orchestra-walnuss-bundle/?attribute_pa_farbe=walnuss-silber