Sonoro MEISTERSTÜCK

Met Black Friday in aantocht loopt dit jaar tegen het einde. En wat is er leuker dan nu alvast mooie cadeaus in te slaan voor de feestdagen?

19 November 2020

Om in het thema zwart te blijven, zetten we deze keer de Sonoro MEISTERSTUCK in de spotlights!

Sonoro MEISTERSTÜCK

Zoals de naam het al doet vermoeden is dit muzieksysteem een waar meesterstuk: het eindresultaat van een optelsom van hoogwaardige technologie, veel aandacht voor detail en een compromisloos streven naar muzikale topprestaties. Met maar één druk op de knop creëer je je MEISTERSTÜCK een concertzaal bij jou thuis.

Vier hoogwaardige luidsprekers en een krachtige subwoofer zorgen voor een rijke en onvergetelijke sound met authentieke geluidseigenschappen. Vijf klasse D versterkers en de nieuwste DSP zorgen voor optimaal luistergenot. Luister favoriete muziek vanaf de smartphone, cd, USB, radio of een ander extern apparaat.

De Sonoro MEISTERSTÜCK is voorzien van het typische Sonoro-design: elegante hoogwaardige houten behuizing met pianolak een design dat recentelijk nog is beloond met een Red Dot award. De MEISTERSTÜCK is tevens verkrijgbaar in andere kleuren, consumentenadviesprijs is: € 999,-.

Meer informatie vind je op: sonoro.nl.

Reacties
Anderen bekeken ook