Profielfoto van Haardenspecialist De Schouw

Haardenspecialist De Schouw

Lamoraalweg 69, 1934 CC EGMOND AAN DEN HOEF
maandag
Gesloten
dinsdag
10:00 - 17:00
woensdag
Gesloten
donderdag
10:00 - 17:00
vrijdag
10:00 - 17:00
zaterdag
10:00 - 16:00
zondag
Gesloten

Over ons

Steeds meer mensen verrijken hun woning met een gezellige haard. Niet zo gek, want haarden zijn ‘hot’.

Haardenspecialist De Schouw

Als sfeerobject, als warmtebron of als eyecatcher in de living. In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie haarden, schouwen, kachels en meubels. Unieke items voor uw interieur. Van trendy tot tijdloos.

Haardenspecialist De Schouw is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Een erkend bedrijf dat al 25 jaar gespecialiseerd is in haarden en dealer is van alle bekende merken. Ons familiebedrijf is aangesloten bij het Sfeerverwarmingsgilde en heeft kennis, kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Door de aanwezige ervaring en expertise bent u er dan ook zeker van dat u tot in lengte der jaren geniet van uw investering. Want wij bieden niet alleen een unieke collectie, maar ook een unieke service. Bovendien zijn alle medewerkers niet alleen verbonden met het bedrijf, maar zijn ook familie. Zo blijft alles in eigen hand. Veilig en vertrouwd. Niet voor niets luidt het gezegde: ‘Eigen haard is goud waard.’

Van klassiek tot modern
Wanneer u onze showroom van 500 vierkante meter instapt, kijkt u werkelijk uw ogen uit. Hier vindt u een breed aanbod aan haarden, schouwen, kachels en meubels in alle soorten en stijlen. Van sfeervolle romantiek tot strak design. Hoewel houtgestookte en gasgestookte haarden populair blijven, is er ook steeds meer vraag naar haarden die werken op elektriciteit, bio-ethanol of gel. Een absolute aanrader wanneer u geen rookkanaal heeft of opziet tegen een verbouwing. De mogelijkheden zijn legio. Wij vertellen u graag alles over de voor- en eventuele nadelen van de diverse mogelijkheden. Voor iedere woonsituatie en woonwens is er een passend product.

NHK verkoop – installatie
Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.

Klik HIER voor meer informatie. 

 

Bezoek ook eens onze website: http://www.deschouwhaarden.nl

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Aduro - Altech - Barbas - Bellfires - Dik Geurts - Dimplex - DRU - Faber - HAVÉ Verwarming - ISODUCT - JAcobus - Jøtul - Kalfire - Morsø - Oxford Haarden - Scan - Spartherm - Trimline Fires - Wanders fires & stoves - 
Bekijk de artikelen van deze 19 merken