Profielfoto van Fiberplast Group

Fiberplast Group

De Kletten 10, 9206 BA Drachten
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 15:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over ons

Wij zijn een technische groothandelsonderneming met vestigingen in Drachten en Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame kunststoffen en composieten voor de professional. Dit als alternatief voor traditionele bouwmaterialen zoals hout, staal of beton.

Wij van Fiberplast Group bieden...

... kunststof, (hout)composiet en rubber bouwmaterialen
Wij zijn een technische circulaire groothandel met vestigingen in Drachten en Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame kunststofproducten als alternatief voor traditionele bouwmaterialen zoals hout, staal en beton.

... heldere doelstellingen
Het is onze missie om moderne en milieuvriendelijke kunststof- en composietoplossingen bij een breder publiek te introduceren. Deze producten worden onder de eigen merknamen - afgeleid van het woord “environment” (milieu) - aan de markt gepresenteerd.

... keiharde garanties

De economische ontwikkelingen in de bouwwereld maakt dat onze afnemers naast een stukje financiële zekerheid het ontzettend op prijs stellen dat wij naast onze standaard garantie een verzekerde garantie via HDI-Gerling aan kunnen bieden op onze producten.

Fiberplast Group is de eerste en momenteel de enige partij die een dergelijke faciliteit kan bieden in het marktsegment en is hiermee uniek in de sector. Neem voor meer informatie over deze faciliteit contact met ons op.

... klantgerichte en innovatieve oplossingen
Fiberplast Group ziet het als een uitdaging om klantvragen te vertalen naar innovatieve concepten op basis van duurzame producten, waardoor de onderneming met recht als een klantgestuurde organisatie is te bestempelen. Zo hebben wij bijvoorbeeld de informatieve website VeiligeVluchtwegen opgericht.

... onderscheid in duurzaamheid
Het assortiment van Fiberplast Group is in de bouwsector uniek te noemen. Alle producten van Fiberplast Group worden geproduceerd uit hergebruikt afval en voldoen aan de hoogste duurzaamheidscriteria. In de komende jaren zullen wij stapsgewijs tot een volledige Cradle to Cradle (C2C) organisatie verworden. Onder anderen middels een eigen productielocatie voor Envirodeck in Nederland.

... milieuvriendelijke kwaliteit
Het is de uitdaging van de onderneming om het gebruik van milieubelastende producten verder terug te dringen door deze te vervangen door milieuvriendelijke alternatieven. Hierbij is de primaire eis dat ons alternatief minimaal dezelfde kwaliteit moet hebben als het traditionele voorbeeld, maar wij streven ernaar om deze te overtreffen. Deze kwaliteit wordt middels een scala aan testrapporten van toonaangevende - veelal Nederlandse - keuringsinstanties aantoonbaar gemaakt.

... internationale erkenning
Onze producten genieten internationale bekendheid, de Envirolift - Buzon producten worden momenteel al naar meer dan 70 verschillende landen geëxporteerd maar ook Envirodeck wordt in toenemende mate door onze buitenlandse afnemers gewaardeerd.

... complete projectoplossingen
De onderneming is door haar strategische productcombinatie in staat om complete projectoplossingen te bieden voor zowel tuin- als dakterrassen maar ook voor bijvoorbeeld balkons en galerijen van flat-, appartementen- en winkelcomplexen.

Daarnaast worden de producten van Fiberplast Group steeds frequenter toegepast in GWW projecten zoals bij de realisatie van jachthavens, steigers en (vinger)pieren. Maar ook voor de aankleding van uw project en meubilair tbv. de Openbare Ruimte kunt u bij ons terecht. Hierbij is het goed om te weten dat wij, naast speciaal kinder- en kleutermeubilair een aantal picknicktafels speciaal hebben ontworpen voor rolstoelergebruikers.

... een divers aanbod van duurzame producten