RIWOOD DKG rijstvliescomposiet terrasdelen

Composiet terrasdelen voor vlonders, balkons en galerijen. Leverbaar in 4 prachtige kleuren.

RIWOOD DKG rijstvliescomposiet terrasprofielen

RIWOOD DKG rijstvliescomposiet terrasdelen staan bekend om hun hoge slijtvastheid, uitstekende weersbestendigheid en lange levensduur. Het is volledig houtloos, dus geen houtkap benodigd, en na zijn lange levensduur ook nog eens volledig recyclebaar. Het gebruikte rijstvlies is afkomstig uit de voedselindustrie en hierbij een secundaire afvalstroom. Dit betekent dat er geen productiecapaciteit of landbouwgrond primair wordt ingezet voor de productie van rijstvlies. DKG rijstvliescomposiet terrasdelen zijn middels t-clips eenvoudig te monteren en standaard leverbaar in 4 prachtige kleuren; teak, palissander, walnoot en antraciet.

De voordelen op een rijtje;

• Zeer slijtvast
• Diverse oppervlaktestructuren
• Eenvoudige montage
• Minimaal onderhoud
• Lange levensduur
• Volledig recyclebaar

De profielen: (afmetingen 124 x 21 mm)

• DKG 125.22S – Geschuurd
• DKG 125.22SR – Groeven | Geschuurd
• DKG 125.22SZ – Geborsteld

Ideaal voor rondom waterpartijen!

DKG terrasprofielen laten met name hun meerwaarde zien bij plaatsing rondom vijvers of zwembaden. Het materiaal is van nature antislip en warmt niet snel op. De planken zullen dus niet snel glad of warm worden. Daarnaast kan het, in tegenstellen tot hout, niet gaan splinteren. Ideaal voor oppervlakken waar nog wel eens met de blote voeten op wordt gelopen! De profielen zijn eenvoudig te monteren en reinigen, de onderliggende ruimte blijft toegankelijk voor onderhoud. Onderhoud kan gewoon met een hogedrukreiniger (in waaiervorm op 20cm afstand) zonder dat het oppervlak wordt aangetast.

Fiberplast biobased – Uw specialist op het gebied van biocomposieten!

Fiberplast biobased is reeds al bijna 15 jaar actief op het gebied van hoogwaardige duurzame composieten. Dit als alternatief voor (hard)hout, volkunststof of metaal. Wij ontwikkelen, producten en leveren hoofdzakelijk oplossingen voor de zakelijke markt. Dit met de insteek dat onze producten kwalitatief gelijkwaardig of stukken beter moeten zijn dan het product dat ze vervangen. De producten voldoen dan ook aan diverse kwaliteitscriteria ten aanzien van duurzaamheid, kleurvastheid, brandveiligheid en antislipwaardes. Naast RIWOOD rijstvliescomposiet hebben wij ook NOWOOD rijstvliesplaatmateriaal en Envirodeck houtcomposiet. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij hebben een wereld aan kennis en ervaring in huis en helpen u graag op weg.

Profielfoto van Fiberplast Group
Fiberplast Group
De Kletten 10, 9206 BA Drachten
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 15:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten