MAX VERSTELBARE VLOERDRAGERS

Draagkrachtige vloerdragers met een grote kop voor een uitstekende stabiliteit. Voor de beginnende klusser als de ervaren vakman.

Envirolift MAX vloerdragers

Een MAX vloerdrager van Envirolift is een robuuste multifunctionele vloerdrager met een groot hoogtebereik door de slimme geïntegreerde dubbelschroef. Dit zorgt ervoor dat u vaak minder verschillende dragers nodig hebt op de bouwplaats. Door simpelweg toebehoren op de kop van de vloerdrager te klikken is deze geschikt te maken voor zowel tegels als houten- of aluminium onderconstructies. De kop van de max heeft een diameter van maar liefst 145 mm, dit is zorgt voor een goed ondersteund en stabiel loopoppervlak. Een ander groot voordeel van deze drager serie is dat het middels een speciaal boorbitje snel op hoogte uit te draaien is. Dit kan veel tijd en geld besparen op de bouwplaats, het tijdperk van het handmatig uitdraaien is voorbij! De MAX vloerdrager heeft een hoge draagkracht en is met name geschikt voor projecten in de professionele sector voor zowel residentiele als publieke loopoppervlakken.

Overzicht MAX hoogtes

  • 45-75 mm
  • 75-150mm
  • 150-350 mm
  • 350-550 mm
  • 550-750 mm
  • 750-950 mm

De MAX drager; een wereld van voordelen

De MAX is zoals al eerder vermeld makkelijk met een boormachine op hoogte af te stellen. Bij tegeldekken is het daarnaast mogelijk om de drager na plaatsing nog bij te stellen met een stelsleutel. Hellingen zijn ook geen probleem, er zijn optioneel zowel kop- als voetcorrectors beschikbaar die gecombineerd afschotten tot wel 14% kunnen compenseren. Voor omgevingen waar sprake is van veel windbelasting is het mogelijk een beugelsysteem toe te passen, de drager is ontworpen om hoge windbelastingen te weerstaan.

Fiberplast circulair BV – Uw specialist op het gebied van verhoogde buitenvloeren

Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van verhoogde buitenvloeren, dit betreft vlonders, (dak)terrassen, balkons en galerijen. Ons materiaal ligt dan ook reeds al op honderden locaties in Nederland en België. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden, wij hebben een groot aantal oplossingen in het assortiment en komen bijna altijd wel tot een oplossing. Voor referentie foto’s kunt u onze website bezoeken, de Max vloerdragers zijn via onze website of vloerdrager webshop te bestellen.

Profielfoto van Fiberplast Group
Fiberplast Group
De Kletten 10, 9206 BA Drachten
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 15:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten