Enviriolift STANDARD – Terras- en tegeldragers

Eenvoudig, lichtgewicht en zeer draagkrachtig, zo zijn de STANDARD vloerdragers van Envirlift te omschrijven.

Voor balkon, galerij or (dak)terras.

Op zoek naar een simpele, betrouwbare en bovendien betaalbare oplossing voor het verhogen van uw houten-, composiet- of tegelterras of balkon? Wij van Fiberplast circulair BV hebben daarvoor de oplossing; Envirolift STANDARD vloerdragers. Deze zijn eenvoudig in gebruik, zeer bestendig en bovendien erg betaalbaar!

De Standard vloerdragers van Envirolift zijn voor zowel de beginnende klusser als de ervaren vakman. Je kunt er zo met vrijwel geen instructie gelijk mee aan de slag. Het materiaal is lichtgewicht, zeer bestendig en behoeft geen speciaal gereedschap. Met een tegelkruis of een balksteun, die eenvoudig op de kop van de drager kan worden geplaatst, is de drager gebruiksklaar te maken voor zowel zware tegels als hout of composiet buitenvloeren.

Handige toebehoren

Snelsteller – bespaar zeeën van tijd!
De snelsteller biedt de mogelijkheid een drager in slechts seconden op hoogte te krijgen. Zeker bij de wat grotere projecten is dit echt een aanrader.

Hellingcorrector – creëer of compenseer!
Creëer of compenseer een helling om een mooi vlak oppervlak of een klein afschot te creëren zonder dat de onderliggende waterafvoer te veel wordt belemmerd.

Randdilatie clip – Optimaliseer en bescherm!
Voor tegeldekken, laat ruimte rondom de randen voor waterafvoer, ventilatie en ter preventie van schimmelvorming tussen tegel en muur.

Koppelbus – Ga de hoogte in!
Voor de wat hogere tegeldekken is er de koppelbus (420mm max), eenvoudig toe te passen en licht van gewicht.

Vulrubber – Demp geluid en voorkom verschuivingen
Dempt contactgeluid, voorkomt tegelverschuivingen en ter compensatie van kleine hoogte verschillen.

Fiberplast circulair BV – uw specialist op het gebied van professionele vloerdrager oplossingen

Wij leveren reeds al bijna 15 jaar hoogwaardige vloerdrager oplossingen aan de Nederlandse en Belgische markt. Onze tegeldragers & terrasdragers liggen al vele jaren naar alle tevredenheid, en onder verschillende condities, op honderden locaties in de Benelux. De producten zijn zeer bestendig tegen buiteninvloeden en behoeven vrijwel geen onderhoud. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Wij hebben veel ervaring en kennis op het gebied van verhoogde vloeren en helpen u graag op weg (vaak binnen een werkdag reactie!).

Profielfoto van Fiberplast Group
Fiberplast Group
De Kletten 10, 9206 BA Drachten
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 15:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten