Composiet brugdekdelen

Envirodeck composiet brugdekdelen hebben een bijzonder hoge draagkracht, uitstekende kleurechtheid & extreem lange levensduur. Vraag naar de mogelijkheden.

Fiberplast heeft een speciale lichtgewicht composietplank ontwikkeld die zich uitstekend leent voor toepassingen op fiets- & loopbruggen, steigers en geluidsschermen. Deze toepassingen vragen vaak net wat meer van het materiaal. De unieke eigenschappen en voordelen van onze robuuste mega composiet plank laten zich in deze toepassingen zich juist extra goed zien. Zo maken bijvoorbeeld de holtes van de plank ze vrij licht van gewicht, zeker als u het vergelijkt met traditionele houtenplanken. Dit maakt ze vrij eenvoudig en snel toe te passen, dit kan middels stalen clips van boven of met T-bouten van onderaf. Tevens bieden deze holtes de mogelijkheid kabels en buizen op een mooie manier weg te werken. Om u een beeld te geven waarom onze composiet brugdekplanken zich juist zo uitstekend lenen voor deze toepassingen kunt u zien in onder andere de volgende specificaties:


Specificaties Mega Deck:

  • Draagkracht (4718 N/m2 volgens CEN/TS 15534 BRL 0825)
  • Kleurechtheid (Delta EAB <5%)
  • Weersbestendigheid (algen, insecten & UV-licht)
  • Geluidsdemping (35 dB! Volgens NEN-EN-ISO 10140-2)
  • Duurzaamheid & slijtvastheid (klasse 1, slijtvaster dan bankirai & billinga)
  • Anti-slip (r11! U46-76, ook bij natte omstandigheden)

 

Envirodeck composiet

De unieke samenstelling van ons Envirodeck composiet zorgt ervoor dat onze planken uiterst bestendig zijn tegen weersinvloeden, insecten en UV-licht. Dit geeft onze planken een zeer lange levensduur, een onderhoudsarm karakter en verkleuren ze bijna niet (Delta EAB <5% kleurverschil over een buitenexpositie van 10 jaar). De materiaalsamenstelling en vormgeving van de plank zorgen ervoor dat er een degelijke anti-slip vloer wordt gerealiseerd. De planken bestaan voor 52% uit loofhoutstof en zijn ingekapseld in HDPE kunststof (45%), hierdoor kunnen er geen zwammen ontstaan en hechten algen zich niet aan het materiaal. Standaard krijgt u bij ons materiaal 2 jaar garantie, optioneel tot 10 jaar.

 

Mega composiet brugdekdelen zijn momenteel in de volgende kleuren aan te vragen:
  • Naturelbruin
  • Antracietgrijs
  • Koffiebruin

Voor meer informatie of een monster kunt u gerust contact met Fiberplast Biobased BV opnemen. Op de Mega deck productpagina hebben wij meer specificaties vermeld. Wij leveren al bijna 10 jaar kwalitatief hoge composiet planken aan de professionele sector.

Profielfoto van Fiberplast Group
Fiberplast Group
De Kletten 10, 9206 BA Drachten
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 15:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten