Waterpas dakterras door vloerdragers

Met de vloerdragers van Buzon kun je makkelijk en snel een mooi waterpas dakterras leggen zonder dat de watervloer wordt belemmerd.

Terras- & tegeldragers van Buzon staan voor kwaliteit.

Met vloerdragers van Buzon kunt u makkelijk, snel en tot op de millimeter nauwkeurig een fraai en toekomstbestendig vloerdek op uw dakterras aanleggen. De lichtgewicht dragers worden gemaakt van draagkrachtig polypropyleen copolymeer, hierdoor kunnen ze individueel meer dan 1000kg dragen en zijn ze rechtstreeks op het dak te plaatsen (geen migratie van weekmakers). Dat is veel meer dan de andere concurrerende producten op de markt die vaak “slechts” 1000kg per m2 aankunnen. De dragers zijn makkelijk te plaatsen nabij randen en beschikken over een slimme uitdraaiblokkering.

 

Oplossing voor zowel planken- als tegelvloeren
U kunt de drager configureren naar wens en toepassing door gebruik te maken van de vele accessoires die Buzon te bieden heeft. Hierdoor kunt u de drager zelf helemaal tot in de puntjes samenstellen om zodoende het beste resultaat te behalen. Denk hierbij aan voeg diktes, balksteunen, hellingcorrectors, opvulrubbers, fixatieprofielen tot aan een gehele aluminium fundatiesysteem. De producten zijn allen ontworpen om makkelijk in gebruik te zijn, weinig tot geen onderhoud te behoeven en om natuurlijk zo lang mogelijk mee te gaan. Om deze reden hebben al veel tegelproducenten over de gehele wereld ervoor gekozen om Buzon voor te schrijven al het aankomt tot het verhogen van hun betonnen, keramische of natuursteen tegels met tegeldragers.

 

Vloerdragers van buzon behouden de waterafvoer op een dak.
Door het afschot in de voet van de drager met een hellingcorrector te corrigeren kan men een waterpas tegel- of plankenterras te realiseren. Het belemmert amper tot niet de normale afvoer van het hemelwater. Daarnaast zal het water niet op of in de voet blijven staan, deze zijn namelijk voorzien van diverse afwateringsgaten. Het hemelwater kan via de afwateringsgaten of een simpele rubber onderlegger naar de afvoer stromen. Het gebruik van de hellingcorrectors is vrij simpel, u kunt de correctors zelf mooi per 0,5% instellen. Voor een goede afwatering raden wij qua voeg altijd te gaan voor een 3mm voegdikte. Het water kan dan middels de “open” voegen goed en snel weg stromen.

 

Waar kan ik Buzon tegeldragers verkrijgen?
U kunt als zakelijke klant de dragers rechtstreeks bestellen bij Fiberplast Biobased BV. Stel bij de aanvraag gerust alle vragen die u mogelijk heeft betreffende het product of de toepassing. Wij hebben reeds al 10 jaar ervaring met de producten van Buzon en hebben een wereld aan kennis en ervaring in huis ten aanzien van vloerdragers. Wij hebben speciale oplossingen voor toepassing onder diverse tegelvormen, roosters tot aan plaatsing in of onder fonteinen. Voor referentie projecten en aanvullende documentatie raden wij aan onze website te bezoeken.

Profielfoto van Fiberplast Group
Fiberplast Group
De Kletten 10, 9206 BA Drachten
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 15:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten