Kunstgras voor indoor sportomgevingen

Kunstgras wordt steeds meer toegepast in sportscholen, crossfitomgevingen en fysiopraktijken.

Indoor kunstgras opties voor sportomgevingen

Wij hebben gemerkt dat steeds meer sportscholen, crossfit boxen en fysiopraktijken iets meer willen bieden ten aanzien van hun sportvloer. Zo wordt er meer gecombineerd met vloeroplossingen die specifiek aansluiten op het type oefeningen die worden beoefend in die omgevingen. Zo wordt er standaard vaak een uniform sportoppervlak voor cardio en groepstrainingen gebruikt en juist dempende anti-slip rubber tegels voor krachttraining en crossfit. Een meer recente trend die wij opgemerkt is de opkomst van indoor kunstgras in de sportomgevingen.

Kunstgras voor sportscholen
Kunstgras geeft de sportomgeving een frisse, speelse en “natuurlijke” indruk. Fiberplast heeft een divers aanbod van kunstgras opties die speciaal ontwikkeld zijn voor deze binnen sportdoeleinden en hoeft vergeleken met standaard kunstgras niet voorzien te worden van infill. Het verschil is dat de sprieten van indoor kunstgrasmatten en tegels vaker (vaak dubbel) en beter verweven zijn met de onderlaag. Dit maakt het slijtvast en beter bestendig tegen zware puntbelastingen. Ook is het mogelijk het te combineren met een dempende rubber ondervloer waardoor contactgeluid nog meer wordt gedempt.

Fiberplast Circulair kan sportschoolkunstgras oplossingen aanbieden afhankelijk van uw persoonlijke wens, budget en gebruikpatroon. Wij hebben al verschillende sportscholen in Nederland & Belgie voorzien van een mooie sportvloer & kunstgras combinatie. Wij kunnen veel ten aanzien van maatwerk (gras kleur, diktes & belijning). Zo hebben wij gemerkt dat sprinttracks erg populair zijn in crossfit omgevingen. Bij ons kunt u tevens terecht voor een breed aantal sportvloeroplossingen van SBR of EPDM rubber.

Voordelen Fiberplast sportvloer/ kunstgras combinatie

  • Slijtvast
  • Veel maatwerk opties
  • Veel ervaring met deze combinaties
  • Makkelijk zelf te leggen
  • Optionele leginstructie

Voor meer informatie raden wij aan contact met ons op te nemen. Wij hebben veel ervaring met sportvloeren en een zeer uitgebreid assortiment. Op onze website hebben wij al diverse referenties staan. Niet alleen van sportscholen & crossfitboxen maar ook woningen, fysiopraktijken, vergaderruimtes en garages. Neem gerust eens een kijkje! Een deel van onze producten zijn tevens te verkrijgen in de fitnesstegel webshop.

Profielfoto van Fiberplast Group
Fiberplast Group
De Kletten 10, 9206 BA Drachten
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 15:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten