Buzon PB vloerdragers – creëer strakke & vlakke buitenvloeren

Buzon vloerdragers staan bekend om hun hoge draagkracht, slimme ontwerp en brede toepasbaarheid. Ideaal voor het verhogen van bijna ieder type buiten vloer.

Buzon vloerdragers - al 30 jaar een fenomeen

Buzon is al bijna 30 jaar marktleider op het gebied van verstelbare vloerdragers voor buiten vloeren. Zo liggen de dragers bijvoorbeeld al in grote getallen op prestigieuze projecten zoals de Burj Khalifa in Dubai en het Marina Bay Sands Hotel te Singapore. Kwalitatief zijn er geen betere terras- of tegeldragers op de markt te vinden. Fiberplast Biobased is al ruim 10 jaar de exclusieve leverancier van Buzon vloeroplossingen in Nederland en op niet exclusieve basis in Vlaams-België.

Zowel een ervaren vakman als een beginnende thuisklusser kan met weinig instructie uit de voeten met de vloerdrager oplossingen van Buzon. Ze liggen reeds al op honderden plekken in Nederland & België, van het AMC tot aan de gewone achtertuin. Bekijk gerust eerst enkele referentiefoto's of één de vele beschikbare instructievideo’s.

Iedere PB-serie vloerdrager worden gemaakt van lichtgewicht polypropyleen copolymeer en kan tot wel 1000 kilo statisch gewicht verdragen. Middels hellingcorrectors kan men met de PB serie hellingen tot wel 10% realiseren (bijv. voor rolstoelhellingen) of corrigeren. De open voegen en ruimte onder het vloerdek zorgen voor een goede hemelwaterafvoer. Ook blijft de onderliggende structuur toegankelijk voor onderhoud of het aanleggen van kabels. Alle dragers zijn voorzien van een uitdraaiblokkering en hebben standaard 30 jaar garantie. Er zijn een wereld aan projectafhankelijke tools en toebehoren geschikbaar.

Fiberplast Biobased & Buzon
Fiberplast Biobased leveren de vloerdrager oplossingen van Buzon zowel aan grote architectonische projecten (op offerte basis) tot aan zeer kleine achtertuin projecten. De dragers kunnen individueel worden samengesteld en besteld. Levertijd in Nederland en België is vaak tussen de 2 en 5 werkdagen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden, wij hebben namelijk een wereld aan ervaring en kennis in huis op dit gebied en helpen u graag verder. Indien nodig kunnen wij ook assisteren bij het berekenen van de totaal benodigde aantal dragers.