string(1) "p"
Profielfoto van Fiberplast Group
Fiberplast Group
De Kletten 10, 9206 BA Drachten
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 15:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Anti-slip vloer voor galerijen, terrassen of balkons

Hoogwaardige vloeroplossing voor galerijen, balkons of terrassen met een veilig anti-slip niveau. Brandveilig, kleurvast en ook nog eens onderhoudsarm.

Anti-slip vloer voor galerijen, terrassen of balkons

Vaak krijgen wij bij aanvragen voor opplus- of renovatiewerkzaamheden de vraag of onze vloeroplossingen over de juiste r-waardes beschikken ten aanzien van antislip. Zeker in leefomgevingen waar veel ouderen leveren is het belangrijk dat de algemene buitenruimte niet glad wordt als het geregend heeft. Wij hebben het oppervlak hier uitgebreid op laten testen voor zowel rubber als leren schoenzolen. Hieruit kwam naar voren dat onze Envirodeck composiet planken over uitstekende gripwaardes beschikken en deze ook behouden over lange periodes door de hoge slijtvastheid.

Ons materiaal beschikt zonder additionele toplaag al het ideale anti-slip niveau (r10-11) dat bij vocht zelfs wordt verhoogt. Het zit hiermee in de “comfort-zone”; het is meer dan hoog genoeg voor een goede grip maar niet hoog genoeg dat mensen erdoor kunnen struikelen. Voor speciale toepassing, zoals hellingen, kunnen wij middels een additionele anti-slip toplaag dit verhogen naar r13. Meer hierover kunt u vinden op de Envirodeck Anti-Slip deck pagina.

Voordelen Envirodeck Anti-slip terrasplanken

  • Anti-slip niveau r10/r11
  • Optioneel middels toplaag tot r13
  • Zeer slijtvast (beter dan bankirai of bilinga)
  • Duurzaamheidsklasse 1 (duurzamer dan Azobe hardhout)
  • Verkleurt bijna niet
  • Kan niet rotten of worden aangetast door insecten
  • Theoretische levensduur van meer dan 50 jaar
  • Vuil of alg kan zich niet aan het materiaal hechten
  • Beschikt over een hoge brandklasse en mag in vluchtwegen op hoogte worden toegepast

Envirodeck houtcomposiet is door ons, Fiberplast Biobased, zelf ontwikkeld en is reeds al meer dan 15 jaar op de markt. De samenstelling 52% loofhout, 45% HDPE en 3% procesadditieven combineert de natuurlijke uitstraling van hout met de voordelen van onderhoudsarm kunststof. Ons materiaal is in aanschaf dan wel duurder dan sommige hardhoutsoorten het verdient zich over tijd bijna altijd terug in termen van onderhoud en levensduur. Het hoge biobased gehalte van ons materiaal zorgt er tevens voor dat het een positieve bijdrage levert aan het behalen van project gerelateerde LEED, BREEAM en C2C doelstellingen.

Over ons

Fiberplast Biobased levert reeds al bijna 15 jaar duurzame oplossingen aan de professionele markt. Wij bieden hoogwaardige alternatieven aan voor hout, volkunststof of hout die boven alles betaalbaar moeten zijn. De producten zelf worden grotendeels uit diverse consumenten of productie afvalstromen geproduceerd en moeten na hun lange theoretische levensduur weer volledig recyclebaar zijn. Envirodeck valt hier natuurlijk ook onder, door de solide biobased content en het sterke circulaire karakter worden wij veelal gebruikt in projecten waar strenge eisen worden gesteld ten aanzien van duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.