Snel en makkelijk een thuisgym sportvloer realiseren

Van plan een kleine thuisgym te realiseren? Wij bieden opties ten aanzien van de vloer.

Snel en makkelijk een thuisgym sportvloer realiseren

We hebben gemerkt dat dit jaar veel meer vraag is naar thuisgym sportvloeren. De reden hiervoor mag natuurlijk wel duidelijk zijn. Wij hebben diverse producten in ons assortiment die perfect voor een thuisgym sportvloer zijn. Met name onze Quick-Connect sportvloer tegels springen hierbij in het oog. Deze tegels hoeven niet vast worden gemaakt met tape of lijm en zijn, indien nodig, met redelijk gemak weer op te bergen of ergens anders te plaatsen. Ze zijn dik genoeg om mee op te trainen met middelzware gewichten en voorzien van geluiddempende nokken aan de onderzijde.

Thuisgym vloer leggen

Met de Quick-Connect sportvloer tegels kun je vaak binnen een paar uur een mooie vloer leggen die gelijk na plaatsing in gebruik te nemen is. De tegels zijn onderling met slimme connectoren aan elkaar te verbinden, hierdoor vormt het een strak geheel waarvan de naden niet kunnen uitlopen. Voor afwerking raden wij aan de sportvloer tegels bij te snijden met een nat stanleymes. Haal na plaatsing even snel een dweil over het oppervlak om de stofstappen eraf te krijgen en voilà! De thuisgym sportvloer kan is gebruik worden genomen. Wij hebben gemerkt dat zelfs mensen die nog nooit een vloer hebben gelegd zich prima kunnen redden met de Quick-Connect tegels.

Voordelen Quick-Connect sportvloer tegels

  • Snel en makkelijk te leggen
  • Geluiddempende nokken
  • Weer op te bergen
  • Vloer blijft verhuisbaar
  • Tegels zijn makkelijk en grondig te reinigen
  • Geschikt voor middelzware gewichten
  • Beschermd de bestaande ondervloer

Onderhoud homegym vloer

De tegels bestaan uit twee lagen waarvan de bovenste een hoge dichtheid heeft en bestaat uit een fijner granulaat. Dit betekent dat de vloer goed grondig reinigen is, indien nodig kunnen ze zelfs machinaal gereinigd worden. Meestal voldoet een stofzuiger en een dweil meer dan genoeg om het oppervlak mooi te houden. Het rubber is zeer slijtvast en zal, afhankelijk van gebruik, waarschijnlijk vele jaren meegaan zonder slijtplekken te laten zien.

Over Fiberplast Circulair

Fiberplast Circulair levert onder de naam Envirosport al meer dan een decennium hoogwaardige sportvloeren voor zowel privé als professionele sportlocaties. Zo hebben wij menig sportschool, crossfit box of fysiopraktijk al mogen voorzien van een mooie sportvloer. Wij denken graag met de klant mee ten aanzien van zijn wensen, eisen en natuurlijk budget. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden of bekijk enkele referenties van ons op onze website. Of bezoek gewoon onze sportvloer webshop Fitnesstegel.nl

Profielfoto van Fiberplast Group
Fiberplast Group
De Kletten 10, 9206 BA Drachten
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 15:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten