array(1) { ["path"]=> string(37) "www.fiberplast.nl/merken/envirosport/" }
Partner

Fiberplast BV

Wij zijn een technische groothandelsonderneming met vestigingen in Drachten en Antwerpen. Wij zijn gespecialiseerd in duurzame kunststofproducten voor de professional als alternatief voor traditionele bouwmaterialen zoals hout, staal en beton.

Envirosport fitnesstegels

Hoogwaardige rubber fitnesstegels met een lange levensduur die zeer slijtvast en makkelijk in onderhoud zijn. Vraag naar de mogelijkheden.

Dempend & beschermend

Onder de naam Envirosport presenteert Fiberplast haar diverse rubber fitnesstegels. Deze vloertegels of matten bestaan voor het grootste gedeelte uit SBR of EPDM rubberkorrels die gebonden zijn met een PUR binder. Dit rubber staat bekend om zijn hoge slijtvastheid en uitstekende bestendigheid. Dit is belangrijk als u kijkt naar de hoge constante of dynamische belasting die bij het sporten komt kijken. Het materiaal is daarnaast ook nog eens van nature dempend en isolerend. Hiermee bedoelen we niet alleen de warmte, maar ook trilling, slag en geluid.

Om zoveel mogelijk fitnessomgevingen een oplossing te kunnen bieden hebben wij een groot aantal indoor en outdoor vloertegel oplossingen in het assortiment opgenomen. Waaronder enkele specialistische uitvoeringen die ontwikkeld zijn om contact geluid en trillingen te minimaliseren. Hiermee kunnen sportscholen overmatig geluidsoverlast of beschadigingen aan het gebouw slim voorkomen.

 

Voordelen Envirosport crossfit & fitness vloertegels

 • Zeer slijtvast
 • Makkelijk in onderhoud
 • Anti-slip oppervlak, ook bij natte omstandigheden
 • Binnen en buiten toepasbaar
 • Geluiddempend
 • Beschermt het gebouw (betonnen vloer & muren)
 • Slag- & stootbestendig
 • Veel keuze (ook t.a.v. combinaties)

 

Toepassingen:

 • Sportscholen
 • Fysiopraktijken
 • Crossfitboxen
 • Indoor of outdoor cardio & krachttraining omgevingen

Fiberplast heeft diverse circulaire oplossingen in haar Envirosport assortiment die specifiek zijn ontwikkeld met het oog op sportomgevingen. Wij kunnen rubber oplossingen bieden voor kunstgrasvelden tot aan schietbanen. Wij begrijpen tevens goed dat iedere sportschool uniek is, en dat is de reden dat wij met name sterk zijn ten aanzien van maatwerk oplossingen. Indien gewenst kunnen wij u in contact brengen met een partij die veel ervaring heeft met het leggen van onze vloertegels. Vaak zijn onze producten echter vanuit zichzelf al makkelijk te leggen. Dit is dan ook de reden dat we een gedeelte van de tegels hebben opgenomen in het fitnesstegel.nl assortiment. Volg hierbij de meegeleverde verwerkingsvoorschriften goed, dit zal de effectiviteit en levensduur van het materiaal behoorlijke ten goede komen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Meer lezen over
'Envirosport fitnesstegels'?

meer van deze professional

Verhoogde galerijen

Een innovatief en duurzaam opplussysteem voor uw galeri...

Valtegels Speelplaatsen

Verantwoorde en veilige valtegels van Enviroflex die le...

Buzon tegeldragers

De vaste en verstelbare tegeldragers van Buzon zijn per...

Toon alle 19 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.