Homegym realiseren

Fiberplast levert alles voor het realiseren van een mooie homegym. Denk hierbij aan geluidsdempende tegels, maatwerk belijning of een leuke kunstgrashoek.

Homegyms zelf of laten realiseren

Envirosport biedt klanten de mogelijkheid een sporvloer samen te stellen afhankelijk van het gebruik, haar persoonlijke wensen en natuurlijk het beschikbare budget. Optioneel is het mogelijk dat wij de vloer ook voor u leggen. De meeste producten zijn redelijk te plaatsen door de verwerkingsvoorschriften op te volgen. Wij hebben de afgelopen jaren al heel van particulieren, sportscholen en fysiopraktijken mogen voorzien van een vloer. Deze fitnessvloeren hebben allemaal de volgende 5 eigenschappen die men wenst voor een sport toepassing:

• Slijtvast
• Geluidsdempend
• Anti-slip
• Onderhoudsarm
• Beschermend (gebouw, materiaal & sporter)

Wij hebben een wereld van maatwerkmogelijkheden in huis ten aanzien van sportvloeren. Denk hierbij aan speciale kunstgras sprinttracks, sportlaminaat of juist custom belijning, teksten & logos. Wij denk hier graag in mee. Wij kunnen niet alleen al het benodigde materiaal leveren maar het ook voor u plaatsen. Dit doen wij middels onze vaste verwerker Friarsportsflooring. Vraag ons gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor uw sportomgeving. Wij reageren meestal binnen een werkdag en als het gewenste product op voorraad is kunnen wij binnen 3 werkdagen leveren.

Profielfoto van Fiberplast Group
Fiberplast Group
De Kletten 10, 9206 BA Drachten
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 15:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten