Verhoogde galerijen

Een innovatief en duurzaam opplussysteem voor uw galerij, vlonder, galerij of terras. Uitgevoerd in fraai, brandveilig en milieuvriendelijk houtkunststof.

Verhoogd dek met Envirodeck en vloerdragers van Buzon

Een verhoogd vloerdek is de ideale oplossing als u graag de bereikbaarheid wilt verbeteren of niveauverschillen en drempels wilt wegwerken. Door bepaalde hindernissen weg te werken zorgt u er voor dat ouderen of andere kwetbare goeden weer kunnen leven in een toegankelijke, functionele en veilige omgeving. Met name als het aankomt tot verhoogde galerijen hebben wij veel ervaring en kennis.

Het verhoogde dek van Envideck heeft verschillende grote voordelen tegenover concurrenten. Door het lage systeemgewicht en de hoge brandveiligheid van het Raised Deck onderscheidt het zich op de markt. Zo zijn de meeste traditionele oplossingen, zoals betontegels, meestal veel zwaarder dan 50 kg/m2 en erg kostbaar om aan te brengen en de lichtgewicht oplossingen in volkunststof niet brandveilig. Terwijl het verhoogde dek van Envirodeck juist lichtgewicht, brandveilig en verrassend betaalbaar is!

Zo weegt het verhoogde dek van Envirodeck composiethout en Buzon in slechts 22-23 kg/m2 en leverbaar is het tot brandklasse CFL-s1. Hierdoor is het zelfs geschikt voor toepassingen boven 11 meter en vluchtwegen. Een belangrijk aspect hierbij is dat het composietmateriaal geen druppelgedrag vertoond en gevaarlijke situaties slim voorkomen worden. Het houtaandeel van de planken zorgen er daartegen voor dat het dek een mooie en natuurlijke uitstraling heeft.

VOORDELEN:
1. Voordelig
Het opplussysteem is concurrerend geprijsd en voordeliger in aanschaf als traditionele alternatieven. Door toepassing van verdekt gemonteerde RVS installatieclips zijn er geen schroefkoppen in het loop dek aanwezig en wordt een snelle montage gegarandeerd, met lagere installatiekosten als resultaat.

2. Duurzaam
Envirodeck in de hoogste Duurzaamheidsklasse 1 ingedeeld. Het materiaal is dus duurzamer dan bijvoorbeeld Azobé. De Buzon vloerdragers worden geproduceerd uit polyproyleen en hebben dus net als het Envirodeck een theoretische levensduur van meer dan 50 jaar.

3. Kleurecht
Envirodeck heeft een Delta EAB waarde (na 10 maanden klimaatkamer wat gelijk staat aan 10 jaar buitenexpositie) lager dan 5. Het materiaal vergrijst niet en is UV-resistent.

4. Slijtvast
Envirodeck heeft een aanzienlijk hogere slijtvastheid dan Vuren, Bilinga en Bankirai

5. Veilig
Envirodeck beschikt standaard over een hoge antislipwaarde die, in tegenstelling tot bijvoorbeeld Bankirai, onder natte condities toeneemt. Alg en vuil hechten niet aan de HDPE beschermlaag.

6. Innovatief
Er is een gesloten dekoplossing met een flexibele rubber voegdichting beschikbaar, qua uiterlijk een teakdek gelijk. Een optioneel aan te brengen antislip oppervlaktebehandeling op basis van nanotechnologie verhoogd de antislipweerstand tot R13.

Kortom, Envirodeck houtkunststof in combinatie met Buzon vloerdragers zijn uitermate geschikt als flexibel, robuust en voordelig systeem voor opplussen van galerijen. Vanzelfsprekend is het opplussysteem ook nog eens eenvoudig uit te voeren als gesloten dek. Voor meer informatie linken wij u graag door naar de Fiberplast Biobased site of portfolio

WIJ LEVEREN NIET RECHTSTREEKS AAN PARTICULIEREN.