Partner

Dik.nl

Dik.nl ontwikkelt en onderhoudt prijsvergelijkers. Op de websites van Dik.nl vind je het beste advies en de goedkoopste prijs voor diverse producten.

Website
algemene informatie

De goedkoopste prijs en het beste advies

Dik.nl maakt prijsvergelijkers die jou niet alleen de beste prijs bij verschillende webshops laat zien, maar je ook een goed advies geeft afhankelijk van jouw wensen. We vergelijken producten en diensten voor consumenten in diverse branches.

Hier een overzicht van alle websites van dik.nl:


Product websites;
In onze product websites vergelijken we de prijzen van een specifiek product. Zo heb je de beste prijs voor je product. Daarnaast geven we als specialist advies over een productgroep bijvoorbeeld "de zuinigste minikoelkast" of "de beste fitness trampoline".

 

 

Vergelijken van Formule 1 reizen; De website f1reis vergelijkt de prijzen van tickets en arrangementen naar alle formule 1 grand prix. Altijd eens een formule1 race willen bezoekne? Wellicht leuk om eens een weekend naar de GP van België of Spanje te boeken.

Datingsite Kiezen; Naast alle product website is de website datingsitekiezen.nl een vergelijker voor diensten. Met het aanbod van honderden datingsites in Nederland is kiezen geen makje. Voor deze site scrhijven we voor elk groot dating platform in Nederland een review. Hierin bespreken we details over bijvoorbeeld de specificaties, kosten en voor en nadelen van elke dating website.

artikelen

Waarom moet je je CV ketel vervangen?

Om de 15 jaar moet je CV ketel vervangen worden? Waarom moet je deze vervangen en waar let je op?

Tiny houses; zelfvoorzienend wonen

Tiny houses groeien in populariteit. Ze zijn duurzaam en zelfvoorzienend.

Toon alle 10 artikelen
collecties
Dik.nl heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Viaductstraat 3
9725 BG Groningen

0502110159


RECENSIES
CONTACT
Viaductstraat 3
9725 BG Groningen

0502110159