Profielfoto van Dik.nl

Dik.nl

Hanzeplein 11-27 8017 JD  Zwolle

Over ons

Dik.nl ontwikkelt en onderhoudt prijsvergelijkers. Op de websites van Dik.nl vind je het beste advies en de goedkoopste prijs voor diverse producten.

De goedkoopste prijs en het beste advies

Dik maakt vergelijk websites die jou niet alleen de beste prijs bij verschillende webshops laat zien, maar je ook een goed advies geeft afhankelijk van jouw wensen. We vergelijken producten en diensten voor consumenten in diverse branches.

Hier een overzicht van alle websites van dik B.V.:

Dik.nl; Antwoord op je vraag
Op de website Dik.nl geven we uitgebreid antwoord op vragen van consumenten en ondernemers. Deze vragen gaan over honderden verschillende onderwerpen.

Formule 1 Reizen
Vergelijken van Formule 1 reizen; De website f1reis vergelijkt de prijzen van tickets en arrangementen naar alle formule 1 grand prix. Altijd eens een formule1 race willen bezoekne? Wellicht leuk om eens een weekend naar de GP van België of Spanje te boeken.

Alles over datingsites
Datingsite Kiezen; Naast alle product website is de website datingsitekiezen.nl een vergelijker voor diensten. Met het aanbod van honderden datingsites in Nederland is kiezen geen makje. Voor deze site scrhijven we voor elk groot dating platform in Nederland een review. Hierin bespreken we details over bijvoorbeeld de specificaties, kosten en voor en nadelen van elke dating website.

Vergelijken van Dating apps
Dating App Kiezen; Vergelijken van alle bekende dating apps in Nederland.

Spiritualiteit
De website MediumKiezen.nl geeft je alle informatie die je nodig hebt om wegwijs te worden met kaartleggingen, mediums, paragnosten, helderzienden en alles over astrologie.

Bespaarinfo
Op de website bespaarinfo geven we 100+ tips over geld besparen