Partner

Architect2GO

Architect2GO maakt bijzondere woning-ontwerpen op maat. Wij ontwerpen pragmatisch, met oog voor detail, maar geven graag een aparte draai aan een ontwerp.

Website
algemene informatie

 

Over ons

Architect2GO is in 2013 ontstaan uit een samenwerking tussen G-architecten en Architectenbureau Oscar van Strijp. Beide bureaus hadden de behoefte om hun slagkracht te vergroten , hun expertise te bundelen en de continuïteit te kunnen garanderen naar opdrachtgevers, zonder de voordelen van een kleine organisatie te verliezen.

Architect2GO is een architectenbureau met een zeer ruime kennis en jarenlange ervaring op het gebied van o.a. onderwijs en onderzoek, zorg, kantoren, woningbouw en interieurs. Door nauwe samenwerking met professionele en gerenommeerde partijen kunnen wij een volledig takenpakket aanbieden waaronder ook haalbaarheidsonderzoeken, BIM, bouw-/kostenmanagement en constructieadviezen.

Een brede kennis en ervaring, samen met een creatieve en kritische houding zorgen voor oplossingen die realistisch, efficiënt , esthetisch en ‘out of the box’ zijn.
Duurzaamheid, kostenbewustzijn, gebruik en gemak staan hierbij natuurlijk voorop. De architectuur van Architect2GO is hedendaags, past in zijn omgeving, oog voor detail (esthetisch en technisch), innovatief maar niet experimenteel, comfortabel en mooi.
Architect2GO zoekt naar oplossingen die passen bij de opdrachtgever en/of gebruiker. Zij staan centraal in het ontwerpproces. Architect2GO vindt het van groot belang nauw samen te werken met hen.

Architect2GO is een teamspeler die zoekt naar efficiënte oplossingen voor ruimtelijke en logistiek vragen. Samen met alle partijen binnen het proces wordt voortdurend gezocht naar integrale oplossingen. Door de grote diversiteit aan opdrachtgevers en bouwopgaven is een scherp oog ontwikkeld voor verschillende organisaties, culturen en mensen waarmee wordt samen gewerkt. Een proactieve houding, heldere communicatie en korte lijnen waarborgen een goed verloop van het proces.

Contact

Architect2GO
Gasthuisplaats 1 (De Zuster 2.11)
2611BN Delft
info@architect2GO.nl

Geraldine Dijk:
+31 (0)6 46235450
geraldine@architect2GO.nl

Oscar van Strijp:
+31 (0)6 39696111
oscar@architect2GO.nl

artikelen

YourHome2GO

Heb je een kavel gekocht of op het oog? En ben je nu op zoek naar een betaalbare zelfbouw woning?

Woonhuis Rijnsweerd

Woonhuis Rijnsweerd is een eigentijds, licht, ruimtelijk en warm familiehuis. Onderhoudsarm en energ...

Toon alle 3 artikelen
collecties
Architect2GO heeft nog geen collecties geplaatst
contact
Gasthuisplaats 1
2611BN Delft

0646235450RECENSIES
CONTACT
Gasthuisplaats 1
2611BN Delft

0646235450