Profielfoto van Architect2GO
Architect2GO
Tedingerbroekweg 9, 2611NH Nootdorp
maandag
09:00 - 18:00
dinsdag
09:00 - 18:00
woensdag
09:00 - 18:00
donderdag
09:00 - 18:00
vrijdag
09:00 - 18:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Compacte schuurwoning

Wil je een compacte en betaalbare schuurwoning op kavel bouwen?

Niet iedereen wil een apartement

Heb je een klein gezin of ben je alleen of met z'n tweeën en wil je niet in een apartement of flat wonen? 

Onder het label 'Klein én Fijn' hebben wij diverse ontwerpen voor compacte en kleinere woningen, geschikt voor (kleinere) kavels. Een beperkt oppervlak met alle comfort en gemak van een 'normale' woning. Tiny House XL of XXL. En dus nog steeds betaalbaar.

Meer weten? Neem contact met ons op. +31646235450 of info@architect2GO.nl 

Compact en toch ruimtelijk

Deze compacte schuurwoning is ontworpen voor een kleiner kavel. Ondanks de compacte afmetingen is dit huis ook geschikt voor een gezin. Het exterieur is een mooie basisvorm met a-symmetrische kap. Zoals een schuurwoning hoort te zijn.

Binnen stroomt het licht van alle kanten binnen door diverse ramen, die andersom in verschillende richtingen uitzicht naar buiten bieden. Door de ruimtes in elkaar over te laten lopen en op de juiste punten raampartijen toe te passen ontstaat heel ruimtelijk en licht huis. Vanuit diverse hoeken wordt zowel het interieur als de buitenruimte ervaren. Door een slaapkamer met badkamer op de begane grond is dit huis levensloopbestendig. Deze ruimte kan ook een andere invulling zoals kantoor of TV-kamer krijgen. De vide verbindt boven met beneden en geeft dit compacte huis een enorme ruimtelijkheid.

Duurzaam en mooi

Het casco wordt gebouwd in houtskeletbouw met een RC-waarde van > 6,0 m2K/W. De constructie wordt voorzien van regelwerk voor de houten gevelbekleding. De keuze in hout is talrijk, natuurlijk bruin, verweerd of zwarte delen. Er kan gekozen worden om diverse breedtematen hout toe te passen, zowel in horizontale en verticale uitvoering. Diverse interieurelementen worden eveneens in hout uitgevoerd. Ook de kozijnen zijn uitgevoerd in FSC-hout, maar een toepassing in aluminium is ook heel fraai.