Profielfoto van Architect2GO
Architect2GO
Tedingerbroekweg 9, 2611NH Nootdorp
maandag
09:00 - 18:00
dinsdag
09:00 - 18:00
woensdag
09:00 - 18:00
donderdag
09:00 - 18:00
vrijdag
09:00 - 18:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Modern woonhuis in houtskeletbouw

Wonen in een huis gebouwd met hout is comfortabel, aangenaam en energiezuinig

Modern eigentijds wonen 

Een eigentijds familiehuis gebouwd in houtskeletbouw afgewerkt met elk gewenste gevelafwerking. De gevels zijn opgetrokken in een warme lichtgrijze steen met accenten van hout. Andere materialen, zoals stucwerk of houten geveldelen, zijn ook mogelijk. Door diverse raampartijen is het huis open en ruimtelijk en zorgt voor veel (zon-)licht van ’s morgens vroeg tot laat in de avond tijdens de zomermaanden.  De opvallende schoorsteen is een onderdeel van de architectuur en is behalve als binnenhaard ook op het terras bruikbaar.

De plattegrond is min of meer symmetrisch en wordt opgedeeld door de ruime entreehal met rap en garderobe. Rechts de mogelijkheid van een kantoor aan huis, eventueel gecombineerd als TV-kamer. Links, op de ochtendzon een bar aan het raam, met vervolgens conform het ritme van de dag, de keuken, eettafel en zithoek. De verdieping heeft 3 ruime slaapkamers en een riante badkamer. De trap leidt naar een ruime zolderverdieping met diverse indelingsmogelijkheden.

Het dak wordt deels voorzien van geïntegreerde PV-panelen en een vlakke pan. In combinatie met de hoge isolatiewaarde van houtbouw, is het huis zeer energiezuinig en duurzaam. Een strakke vormgeving maakt de vormgeving eigentijds.

Meer weten over dit ontwerp? Mail ons info@architect2GO.nl