Profielfoto van Architect2GO
Architect2GO
Tedingerbroekweg 9, 2611NH Nootdorp
maandag
09:00 - 18:00
dinsdag
09:00 - 18:00
woensdag
09:00 - 18:00
donderdag
09:00 - 18:00
vrijdag
09:00 - 18:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Modern vrijstaand huis

Dit moderne en lichte huis is gebouwd in staalframe, een licht bouwsysteem met een hoogwaardig isolatieniveau

Wonen met uitzicht over de bollenvelden

In het buitengebied, dichtbij de Zuid-Hollandse kust, is deze moderne familiewoning gerealiseerd. Aan de voorzijde, de straatkant, is de woning tamelijk gesloten, maar naar de tuin opent de woning zich met grote glaspartijen. Vanuit grote woonkeuken en zithoek kan worden genoten van de tuin en het uitzicht op de bollenvelden. De zwemvijver bidet heerlijk verkoeling op zomerse dagen.
De woning wordt uitgvoerd in staalframebouw, een lichte en efficiënte bouwwijze met een hoge isolatiewaarde (Rc> 6,5m2K/W voor gevels).

In dit ontwerp is gekozen voor een grote familiekeuken als hart van het huis. Hier speelt zich het dagelijks leven af; Ontbijten en kletsen aan het kookeiland, dineren aan de grote eettafel. Voor een extra zomers gevoel kan de vouwpui helemaal open, waardoor binnen en buiten geheel in elkaar overlopen. De grote overstekken bieden beschutting tegen de zon en geven het terras een intieme sfeer.

De gevels zijn bekleed met steenstrips en ton-sur-ton gevoegd waardoor de verschijningsvorm strak is. De accenten in het ontwerp worden voorzien van lichtgrijs stucwerk. Alle kozijnen zijn uitgevoerd in aluminium.

Vanwege vertrek naar het buitenland stond dit huis recentelijk te koop en was binnen 2 weken verkocht!