Profielfoto van Warmtestore Veghel

Warmtestore Veghel

Doornhoek 3766, 5465 TA Veghel

Over ons

Warmtestore Veghel is de grootste en meest gespecialiseerde haardenzaak van Nederland. Bij Warmtestore vindt u alles op het gebied van gashaarden, houtkachels, elektrische haarden, pelletkachels, pelletketels, terrashaarden, bio- ethanol haarden, schouwen en plateaus.

Bezoek Warmtestore in Kampen, Hendrik-Ido-Ambacht, Veghel en Mijdrecht

Warmtestore is de online haardenexpert van Nederland met een eigen showroom in Kampen, Hendrik-Ido-Ambacht, Mijdrecht en Veghel. Ongeveer 80 procent van onze klanten bestellen hun haarden en/of kachels online. Met altijd de scherpste prijs en de beste aanbiedingen, vinden steeds meer mensen hun weg naar Warmtestore. Voor wie zich liever uitgebreid laat informeren en de sfeer wil ervaren van onze producten, hebben wij in onze showrooms een ruim aanbod haarden van bekende merken brandend opgesteld. Wilt u weten of wij een specifiek model in onze showroom hebben staan? Neem dan gerust contact op met een van onze vestigingen. Ook hebben wij in onze showroom een uitgebreid assortiment aan natuurstenen schouwen en natuursteen of MDF plateau’s en kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk oplossingen. Heeft u interesse in een kachel of haard na aanleiding van uw bezoek aan onze website of heeft u een vraag, dan kunt u altijd terecht bij onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 21:00 uur, en op zaterdag van 08:00 uur tot 16:00 uur.

NHK verkoop – installatie

Bent u op zoek naar een mooie haard of kachel? Dan wilt u zeker weten dat u een prima product aanschaft. En dat onder voorwaarden die voor u gunstig zijn. Een haardenzaak die is aangesloten bij de NHK verkoop-installatie (voorheen Vereniging Het Sfeerverwarmingsgilde) waarborgt die zekerheid. De NHK detaillist staat voor vakmanschap, verantwoordelijkheid en veiligheid.
Zie voor meer informatie: www.stichting-nhk.nl

Meer informatie
Voor meer infomatie bezoek ook eens onze website en/of volg ons op onze social media kanalen. 

Warmtestore veghel

Vestiging van 700m²
Doornhoek 3766
5465 TA Veghel
Plan hier uw route

Tel. (+31) 0413 – 530273
Email. veghel@warmtestore.nl

Aangesloten bij

Merken

Verkoopt de volgende merken
Altech - Caframo Ecofan - Charlton & Jenrick - Dik Geurts - Dimplex - DRU - Element4 - Elu-fire - Faber - Fair Fires - HAVÉ Verwarming - Ild - JAcobus - Jydepejsen - Jøtul - Kalfire - Nestor Martin - Olsberg - RENY - Scan - Spartherm - Stovax & Gazco - Trimline Fires - Wanders fires & stoves - 
Bekijk de artikelen van deze 24 merken