Profielfoto van Tulikivi

Tulikivi

Website

Over ons

Tulikivi - Schone verbranding en technologische voorsprong

Tulikivi is het grootste steenbewerkingsbedrijf in Finland en de grootste producent van warmte-vasthoudende kachels ter wereld. Wij beheren zes collecties die in totaal meer dan 1000 verschillende kachels omvatten (de modellen verschillen per land). Bovendien produceren we de modernste en veelzijdigste saunakachels die de markt te bieden heeft, zowel op het gebied van houtgestookte als van elektrische sauna’s. Bij Tulikivi vindt u ook schitterende alternatieven voor het inrichten met interieursteen, zowel in alle ruimtes binnenshuis als buiten.

Efficiënt stoken met Tulikivi
Stoken met hout is een zeer milieuvriendelijke manier om je woning te verwarmen en helpt bij het afremmen van de klimaatverandering. Een moderne kachel zorgt voor een minimale uitstoot van deeltjes, en uw warmteproductie wordt veel efficiënter.

Milieuvriendelijkheid is het uitgangspunt bij alles wat we doen. Steen is een duurzaam, natuurlijk materiaal, en door hout te verbranden in een moderne kachel kunt u uw energieverbruik en uitstoot verminderen. Als eerste bedrijf in onze branche hebben we de CO2-voetafdruk van onze kachels onderzocht: al na 1-2 jaar gebruik zijn de milieueffecten van de productie geneutraliseerd.

Meer informatie
Voor meer informatie bezoek ook eens onze website en/of bezoek een showroom van één van onze verkooppunten