De Tulikivi Karelia speksteenkachel

Massahaard en een echte massieve speksteenkachel met aangename stralingswarmte. Nieuwe massahaarden zonder elektronica, te stoken met hout en pellets

De Tulikivi Karelia collectie bestaat uit een serie speksteenkachels die verschillen in ontwerp maar die ook vele overeenkomsten hebben. De deur ligt vlak met het front van de speksteenkachel voor een stak uiterlijk en is eenvoudig te bedienen.

Het Karelia assortiment bestaat uit verschillende haarden:
Raita, Raita S, Koli, Koli S, Salvo, Salvo S, Lampo, Lampo S, Akko, Otra, Laivo S en Kelva S. De haardnamen zijn afkomstig van plaatsnamen in Noord-Karelië, de geboortestreek van Tulikivi in Finland. De haarden met een S achter de naam zijn smallere modellen, waarin de warmte wordt opgeslagen in de massa rond en boven de haarddeur. Bij de andere modellen wordt de volledige haardmassa benut voor het opslaan van warmte.

Deze Tulikivi speksteenkachel kan ook als ruimte verdeler gebruikt worden met aan beide zijden een deur en zicht op het mooie vuurbeeld. De Tulikivi speksteenkachels uit de Karelia serie zijn zowel op hout als op pellets te stoken. 

Er kan voor diverse steen afwerkingen worden gekozen zoals Classic, Grafia, Rigatta , Nobile en Naturel.

Door de verschillende hoogtes, breedtes en stijlen vind u de speksteenkachel die aan uw wensen voldoet. Hieronder vind je de 12 basis modellen.

Meer informatie
Voor meer informatie en/of een persoonlijk advies op maat bezoek dan één van onze verkooppunten. U kunt ons ook volgen op YouTube en/of onze website bezoeken voor meer inspiratie.