string(1) "b"
Profielfoto van Nature@Home

Nature@Home

Belder 27, 4704 RK Roosendaal

Over ons

Nature@Home - Dé specialist in natuurlijke wandbekleding
Geïnspireerd door de natuur en met liefde voor natuurlijke vormen en structuren creëert Nature at home duurzame interieur decoratie uit restmaterialen.

Missie Nature@home
Het creëren van een aangenamer bestaan voor zoveel mogelijk mensen.

Visie
Door het op een eerlijke manier verkopen van decoratieve producten vervaardigd uit natuurlijke restmaterialen afkomstig uit tweede en derde wereldlanden helpen wij wereldwijd met het herschikken van middelen van bestaan en daardoor direct en indirect met het veraangenamen van ieders leefomgeving.

Strategie
We zijn als distributeur en groothandel op zoek naar bedrijven die rechtstreeks aan de eindverbruiker leveren. Dit kunnen zijn ambachtsbedrijven, architecten, interieurstilisten en detaillisten.

Wij hanteren een open en eerlijk prijsbeleid dat voor alle distributiekanalen transparant en helder is. Winstmarges worden berekend op basis van toegevoegde waarde en risico, niet op basis van wat gebruikelijk is.

De wandbekleding van Nature at Home is 100% natuurlijk, handgemaakt, innovatief, milieuvriendelijk en is gemakkelijk te verwerken. De wandtegels worden o.a. gemaakt uit resten van hout, kokosnoot , boomschors met behoud van de natuurlijke unieke uitstraling van het materiaal. Het resultaat is een stijlvolle, luxe wandtegel met een unieke look & feel.

Kernwaarden

  • Natuurlijk
  • Eco vriendelijk
  • Creatief
  • Decoratief
  • Eerlijk
  • Verantwoordelijk


Meer informatie

Voor meer informatie en/of inspiratie bezoek ook eens onze website of ga gelijk langs bij één van onze verkooppunten. 

 

Dealers

laatst toegevoegd

WOOD CREATIONS

VOSKUILEN INTERIEUR & PROJECTSTOFFERING B.V.

VOGEL WONEN

VERSLUIS KANTOORINRICHTERS

VERHOEVEN VAN ERP

VERF-EN BEHANGSPECIAALZAAK MARCO VAN DEN BERG

Ontdek de 62 dealers