string(1) "p"

PREDJAMA NUT GENTLY FLAT NATURAL

Het houtpaneel heeft reliëf en is heat treated.

Met de Predjama gently flat nut van Nature at home haal je de natuur in huis! De houten wall panels voor zijn duurzaam, decoratief, sfeervol en gemakkelijk te installeren en ze verbeteren tevens de akoestiek in elke ruimte.

Met de Predjama nut van Nature at home wordt je wand een 'natural beauty'. De wood panels zijn duurzaam, decoratief, sfeervol en gemakkelijk te installeren en ze verbeteren de akoestiek in de ruimte.

De Predjama is een houtcompositie in wildverband en bestaat uit naturel kleurige gespleten noten houten stukken. De afzonderlijke delen zijn 10 of 20 mm hoog en hebben een variabele lengte en dikte. 

De panelen zijn voor interieurtoepassing. Na een behandeling met vernis of olie kunnen ze tevens verwerkt worden in vochtige ruimtes. Buitentoepassing is alleen mogelijk onder een overkapping. Hierbij is een volledige verlijming op de achterwand noodzakelijk.

Deze houtstrips zijn getand waardoor ze eenvoudig en naadloos met montagekit op de wand verwerkt kunnen worden. Voor het onderhoud is een stofzuiger, plumeau of stofdoek genoeg.

Deze noten houten wandbekleding is een echte sfeermaker voor ieder interieur.