Foto: Schermafbeelding_2023-04-26_om_14_07_54

MBARU NIANG COCO GRAIN ESPRESSO

De exotische wandtegel Mbaru niang is gemaakt van kokosnoot, licht van gewicht, duurzaam, spatwaterbestendig, onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk te verwerken.

27 April 2023

De Mbaru niang coco grain espresso van Nature at home maakt een wand exclusief, natuurlijk en een tikje exotisch. De kokosnoot wandtegels zijn duurzaam, decoratief, sfeervol en gemakkelijk te installeren. Deze unieke wandbekleding kan toegepast worden in bijna elk interieur, zelfs in vochtige ruimtes. En verbeterd de akoestiek.

De Mbaru niang is een mozaïek tegel van 420 mm x 420 mm waarbij de afzonderlijke stukjes kokosnoot (30 mm x 30 mm) aan elkaar verlijmd zijn. De bolle kant van de schaal is zichtbaar. Voor de afwerking van het paneel worden alleen water gedragen, praktisch geurloze lijmen, lakken en verven gebruikt.

De panelen zijn voor interieurtoepassing. De tegels kunnen het best op een donkere, rechte of gebogen muur verwerkt worden en met een flexibele kit of parketlijm op de wand bevestigd worden.

Voor het onderhoud is een stofzuiger, plumeau of stofdoek genoeg. Deze kokosnoot wandbekleding is een warme, exotische sfeermaker voor ieder interieur.

Voor meer informatie klik op onze website 

Meer van Nature@Home
Reacties