Profielfoto van Techcomlight | Dé daglichtprofessional

Techcomlight | Dé daglichtprofessional

Veldhuizerweg 12, 6741 HH Lunteren
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Over ons

Heeft u vragen over daglicht in de breedste zin van het woord? Dan bent u bij daglichtprofessional Techcomlight aan het juiste adres! Of het nu gaat over het vervangen van een oud daglichtproduct, het plaatsen van een nieuw daglichtsysteem of het berekenen van de daglichtopbrengst via een lichtplan: Techcomlight heeft alle kennis in huis.

 

Vestigingen
Sinds de oprichting in 1992 is Techcomlight B.V. uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met vestigingen in Nederland, België en Engeland.

Daglichtadvies
De daglichtprofessionals van Techcomlight beantwoorden al uw vragen op het gebied van daglichttoepassingen. We geven daglichtadvies op afstand én op locatie en maken daglichtplannen. Naast het geven van dit daglichtadvies richten wij ons op het importeren, fabriceren, assembleren, ontwikkelen, distribueren en installeren van daglichtproducten (waaronder de Solatube daglichtbuis) in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. Het installeren van deze daglichtproducten behoort ook tot onze diensten. Indien gewenst verzorgen wij het complete plaatje, van advies tot de uiteindelijke installatie.

  Onze principes  

Visie:     Techcomlight wil de daglichtprofessional zijn in duurzame (dag)lichtoplossingen.

Missie:  Techcomlight past kwalitatief hoogwaardige systemen en professionele diensten toe om (dag)lichtoplossingen te bieden. Onze passie is om voor mens en dier een goede leef- en werkomgeving te creëren. 

Waarde:  Om dit waar maken, werkt Techcomlight door middel van 5 waarden: Kwaliteit, Professioneel, Groei, Duurzaam en Creatief.