Profielfoto van Techcomlight

Techcomlight

Boylestraat 46, 6718 XM Ede

Over ons

Dé daglichtprofessional

Een goede leefomgeving wordt steeds belangrijker en is bepalend voor de kwaliteit van het leven voor mens en dier. Zowel in woningen als op werkplekken willen mensen zich in een energiebewuste en prettige omgeving bevinden. Voldoende daglicht speelt hierbij een cruciale rol. Als daglichtprofessional kan Techcomlight als geen ander adviseren over de toepassingsmogelijkheden van daglicht.

Sinds de oprichting in 1992 is Techcomlight B.V. uitgegroeid tot een succesvolle handelsonderneming met het hoofdkantoor centraal gelegen langs de A12 in Ede. Het bedrijf richt zich op het importeren, fabriceren, ontwikkelen en distribueren van (dag)lichtproducten in de Benelux, waaronder het Solatube daglichtsysteem.

Daglichtadvies
De juiste hoeveelheid daglicht in een ruimte zorgt voor een comfortabele en gezonde leefomgeving. Om dit te realiseren geven de daglichtprofessionals van Techcomlight advies op locatie. Daarnaast kunnen zij complete lichtplannen opstellen en uitwerken om aan te geven hoeveel licht er in een ruimte zal komen en wat de veranderingen zijn bij het gebruik van verschillende daglichtsystemen. Een daglichtadvies kan eventueel worden uitgebreid met een heldere profit on investment berekening.

Maatwerk
Als daglichtprofessional biedt Techcomlight voor elke situatie de beste oplossing. Om dit te realiseren beschikken wij over verschillende maatwerkproducten. Niet alleen voor de meest unieke daken heeft Techcomlight (dag)lichtoplossingen; met de kelderdoorvoer is het zelfs mogelijk om onder de grond aangenaam daglicht te krijgen. Van de ondergrondse ruimte wordt op deze manier eenvoudig een leef- of werkruimte gemaakt.

Innoveren
Techcomlight is al jaren innovatief bezig op het gebied van verlichting om continue hoge kwaliteitsproducten en diensten te kunnen leveren. Dit staat uitgebreid beschreven op one website bij productontwikkeling.

Duurzaam ondernemen
Techcomlight heeft als visie om dé daglichtprofessional te zijn in duurzame (dag)lichtoplossingen. Lees hierover meer op de pagina missie & visie.