LIMAS MANGO GRAND PYRAMID WHITE WASH

De Limas mango grand pyramid wood panels zijn duurzaam, decoratief, stijlvol en gemakkelijk te installeren.

De Limas Mango Grand Pyramid Wood Panels zijn duurzaam, decoratief, stijlvol en eenvoudig te installeren. Deze prachtige Aziatische wanddecoratie verbetert de akoestiek in elk interieur. De wandbekleding is verkrijgbaar in de kleuren white wash en espresso.

De Limas Mango Grand Pyramid van Nature at Home is een unieke, bijna grafische, houten muurbekleding. De wood panels zijn duurzaam, decoratief, stijlvol en gemakkelijk te installeren. Deze bijzondere Aziatische wanddecoratie verbetert tevens de akoestiek in elke ruimte.

De Limas is een houtmozaïek samengesteld uit driehoekige witte balkjes mangohout met een vleugje naturel. De afzonderlijke driehoekige stukken zijn 35 x 70 mm groot en worden als duo in een mozaïek gelegd. Het paneel van 420 x 420 mm heeft veel reliëf.

De panelen zijn bij voorkeur geschikt voor interieurtoepassingen. Na een behandeling met vernis of olie kunnen ze tevens worden verwerkt in vochtige ruimtes. De panelen kunnen zowel op een rechte of ronde muur worden toegepast en eenvoudig met montagekit op de wand worden bevestigd. Voor het onderhoud is een stofzuiger, plumeau of stofdoek voldoende.Deze mangohouten wandbekleding is een echte eyecatcher en een aanrader voor ieder modern interieur.

Voor meer informatie kijk onze website of volg ons op Facebook