Foto: swing-speel-aap-vtech

Pak me dan - 2.0 verpakt in de Swing en Speel Aap

Aanstekelijk en vooral heel soepel in de heupjes

‘Pak me dan’ verschijnt binnenkort in een geheel nieuw jasje: de 2.0-versie dus waar mini’s compleet weg van zullen zijn. Met Swing & Speel Aap trakteert VTech de allerkleinsten (12 tot 36 maanden) op een portie beweging waar je U tegen zegt. En misschien stiekem jaloers op bent, wanneer je jezelf weer naar die doodsaaie sportschool sleept. Sterker nog: je personal trainer kan ook wel inpakken, deze stoere Swing & Speel Aap is voortaan de man!

Zet het Swing & Speel Aapje aan en hij danst en swingt meteen, op verschillende muziekstijlen. Dat doet hij zo aanstekelijk, dat zelfs de allerkleinsten onmogelijk slechts kunnen toekijken. Het malle aapje moedigt aan tot interactie, is soepel in heupjes. Ook zijn hoofd en armen bewegen, zelfs zijn pet draait rondjes!

De Swing & Speel Aap heeft een bewegingssensor aan de voor-en achterzijde. Zodra het kleintje in zijn buurt komt, wordt deze geactiveerd. Met één druk op de knop danst het aapje, speciaal voor je kindje. Trouwens, het soepele vriendje is voorzien van twee speelstanden, waardoor kleintjes tevens kennismaken met letters, en cijfers. Op zijn buikje zitten knipperende activiteitentoetsen. En met meer dan 70 vrolijke zinnetjes, liedjes en melodietjes is het zowel een welbespraakt als muzikaal ontwikkeld vriendje.

Dit Swing & Speel Aapje biedt warme vriendschap voor elke fase in de ontwikkeling van je kleintje. Uiteindelijk leert het dansende aapje je kind hoe leuk en lekker bewegen is en doet dat o.a. met een ‘pak me dan’ spelletje. De snelheid waarmee het malle vriendje met het kleintje speelt kun je als ouders niet regelen, het volume wel. Maar wat Aap niet weet is dat hij ook automatisch uitschakelt als er even niet met hem gespeeld wordt. Rust in de tent is soms ook best fijn.

Swing & Speel Aap stimuleert grove motoriek, leert je kleintje wat cijfers en letters zijn.

Advies verkoopprijs: VTech Swing & Speel Aap € 39,95.

Reacties