Inventum heetwaterdispenser

Even heerlijk wegkruipen op de bank: wie kent het niet? De boel gewoon de boel laten en lekker genieten. Met de Inventum heetwaterdispenser hoef je niet meer te wachten tot het water kookt, maar kun je direct genieten van je kopje thee of smakelijke bouillon.

Getest door:

Even voorstellen...

Yes! Als echte theeleut ben ik heel blij dat ik de heetwaterdispenser van Inventum mag testen. Nu we hele dagen thuis zitten, komt deze dispenser als geroepen! Mijn naam is Veerle en ik ben net verhuisd naar Haarlem met mijn twee zoons van 10 en 8. In ons vorige huis hadden we een kokendwaterkraan en die gebruikte ik graag. Ik ben dus heel benieuwd naar deze dispenser.

Eenvoudig in gebruik

De heetwaterdispenser is makkelijk en duidelijk in het gebruik. Je vult het reservoir, kiest de temperatuur en drukt op de knop. Het apparaat staat stevig, door de zuignapjes aan de onderkant. Het reservoir zit ook stevig vast. Dat laatste maakt het wel wat lastig bijvullen; ik krijg het reservoir er niet makkelijk eruit.

Heel snel heet water

De dispenser doet wat hij belooft: je hebt heel snel heet water óf water op een andere temperatuur. Dat is fijn, want bijvoorbeeld groene thee moet je niet met kokend water maken. Ook gebruik ik het om even snel iets met heet water af te spoelen. Je hoeft niet méér water te gebruiken dan je nodig hebt, dus het is ook nog eens heel zuinig! Het reservoir is met 2,2 liter best fors. Tevens zit er een kalkfilter bij.

De juiste temperatuur

De heetwaterdispenser is heel makkelijk in gebruik. Je stelt de juiste temperatuur in en één druk op de knop is genoeg om water op de gewenste temperatuur te krijgen. Een klein minpuntje is dat de dispenser niet automatisch stopt. Je moet er dus bij blijven.

Erg veilig

Over de veiligheid van het apparaat ben ik zeer tevreden. Ook mijn kinderen kunnen zelf water tappen. Het water voor hun thee is direct op de gewenste temperatuur. Er hoeft dus geen koud water meer bij.

Prijs

Ik vind deze heetwaterdispenser een prima én veilig alternatief voor een kokendwaterkraan en de prijs ligt beduidend lager. Ook voor een heetwaterdispenser is deze Inventum goed geprijsd!

Conclusie

Na een paar weken met deze Inventum wil ik niet meer zonder! Wat een fijn apparaat! Ik ga nog een kopje thee zetten...

Reacties