Deurstopper

Wil je een samenhangend geheel maken van je woning? Stem bijvoorbeeld ook je deurstopper en deurbeslag op elkaar af.

Stem je deurstopper en deurbeslag op elkaar af

Wil je een samenhangend geheel maken van je woning? Een woning waarin alle details perfect kloppen? Stem dan alle elementen binnen je huis op elkaar af. Een moderne architectuur vraagt bijvoorbeeld om een modern interieur met design meubelen, moderne deuren en dus ook design meubelbeslag. Denk daarbij ook nog eens aan de kleine details. Zo stem je bijvoorbeeld ook het best je deurstopper en deurbeslag op elkaar af.

Een deurstopper: handig in elke ruimte

Een deurstop bij je deuren plaatsen, het heeft zo zijn voordelen. Zet je de deurstopper achter de deur? Dan slaan je deuren nooit tegen de muur. Zo vermijd je beschadigingen aan je deur en je muur. Plaats je de deurstop voor de deur? Dan blijft je deur openstaan en voorkom je dat je deur plots in het slot valt. Wanneer je ramen openstaan, zorgt tocht er soms al snel voor dat je deuren dichtslaan. Maar ook kindervingertjes blijven zo gespaard. Een ongeluk met een deur is namelijk snel gebeurd.

Een deurstop als decoratie

Deurstoppen hebben dus verschillende praktische voordelen, maar het is ook mooi als decoratie. Je hebt de keuze uit verschillende vormen, zoals vierkante, platte ronde, hoge ronde of bolvormige deurstoppers. Ook de materiaalkeuze is ruim en bepaalt voor een deel mee de stijl van de deurstop. Houten deurstoppers geven je landelijke woning een extra touch. Deurstoppen in chroom of inox passen dan weer beter in moderne ruimtes. Hun strakke design en look versterken namelijk de moderne uitstraling van je interieur. De verschillende materialen hebben natuurlijk ook allemaal hun eigen kleur. De ruime keuze aan vormen, materialen en kleuren zorgen ervoor dat deurstoppers bij elke stijl passen.

Maak van je interieur een passend geheel

Deurstoppers passen bij alle stijlen, maar dan moet die stijl ook doorgetrokken worden doorheen de hele woning. Zorg er daarom voor dat alle puzzelstukjes op zijn plaats vallen in je interieur. Dat betekent dus ook dat je je deurstop aanpast aan je deur én het deurbeslag. Een deurstop in inox past bijvoorbeeld niet bij deurbeslag in groen brons. Probeer te kiezen voor een deurstopper en deurbeslag in hetzelfde materiaal. Zo creëer je een samenhangend geheel waarbij alle details kloppen.

Profielfoto van DAUBY NV
DAUBY NV
Uilenbaan 86, B-2160 WOMMELGEM-ANTWERPEN