string(1) "p"

Metalen tegels

Dauby lanceert unieke luxe lijn van metalen tegels Pure®Tiles

Dauby werkt uitsluitend met natuurlijke materialen zoals brons, wit brons, verzilverd wit brons, britannium metaal en gietijzer, kortom mooie tijdloze materialen. Alle producten die Dauby vervaardigd worden op authentieke wijze gegoten in zandmallen en daarna verder met de hand afgewerkt. Pure®Tiles of de nieuwe metalen tegels vullen het gamma van Dauby aan, met dezelfde luxueuze tijdloze kwaliteit.

Een huis kopen en inrichten vergt veel tijd en aandacht, ook voor de details. Een deur of een raam krijgt pas de juiste uitstraling dankzij de aangepaste deur- en raamklinken. Dat men op zoek is naar warmte en gezelligheid of strak design, Dauby heeft een rijk aanbod aan kwaliteitsvolle deur-, raam- en meubelbeslag voor alles maken, alle stijlen.

Dauby vervaardigd al haar producten op authentieke wijze. Ze worden gegoten in zandmallen en daarna verder met de hand afgewerkt. Dit is een eeuwenoude methode die dateert van +/- 3000 jaar voor Christus. Elk artikel is ambachtelijk vervaardigd en krijgt met de tijd een natuurlijk en steeds mooier patina. Hoe ouder, hoe mooier het product gaat ogen.

 

In dezelfde spirit ontwikkelde Dauby nu ook een collectie van metalen tegels. Deze stralen pure luxe uit eng even het interieur een extra waarde. De tegels zijn verkrijgbaar in vierkante (10x10cm) of rechthoekige (10x20cm) afmeting en in twee uitvoeringen, verouderd ijzer en wit brons.

Deze tegels worden tevens volgens het ambachtelijk proces vervaardigd in een zandmal en daarna verfijnd met de hand. Kleine imperfecties benadrukken de karakteristieke uitstraling.

Het onderhoud van de tegels is extreem eenvoudig en kan best met een zachte, vochtige doek. Vetspatten en kalkaanslag worden best verwijderd met een zachte doek en wat azijn. Zure of agressieve onderhoudsproducten worden best vermeden.