Nostalgische raampompen

Met de collectie raampompen brengen we nostalgie voor jouw interieur! In een wereld waar trends zich in snel opvolgen, grijpen we graag terug naar vroeger.

Raampompen voor een origineel en nostalgisch interieur

Met onze collectie raampompen brengen we pure nostalgie uit voor jouw interieur! In een wereld waar trends zich in een snel tempo opvolgen, grijpen we graag terug naar vroeger. Oude elementen uit onze kindertijd brengen rust en warmte.

Meer en meer doen authentieke interieurelementen opnieuw hun intrede. Daarom brengt Dauby originele raampompen uit, aangepast aan de huidige standaard. Onze raampompen zijn dus perfect compatibel op draaikiepramen.

Nu is een draaikiepraam niet meer weg te denken, maar vroeger was de enige manier om een raam te sluiten: de raampomp!

CREATIONS DU FER

De echte raampompen van CDF worden nog bediend op de originele manier, maar dan volledig aangepast aan de huidige standaard.

Maar er is meer! CDF heeft ook “valse” raampompen die enkel een decoratieve functie vervullen waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Valse raampompen passen probleemloos op draaikiepramen, als vaste deurknop, voor kastdeuren met inbouwslot, als decoratie voor kasten, dressing, keuken, etc.

Als extra pluspunt worden de stangen op maat geleverd.

**Opgelet: de stangen zijn apart te bestellen. De prijs is per meter**

PURE®

De valse raampompen van Pure® hebben niet de originele functie van de raampomp, maar kunnen wel probleemloos dienen voor draaikiepramen, of als decoratie voor kasten etc. De smalle stangen passen ook op smalle profielen. De valse raampompen zijn te combineren met eender welke Pure® raamklink, en te verkrijgen in de 5 unieke Pure® materialen.

**Opgelet: de stangen zijn inbegrepen**

Profielfoto van DAUBY NV
DAUBY NV
Uilenbaan 86, B-2160 WOMMELGEM-ANTWERPEN