string(1) "p"

Bronzen beslag

Dauby blijft innoveren en brengt 2 nieuwe kleuren op de markt: “Raw Bronze & RDS Bronze”!

Bronzen beslag en je interieur!

Iedereen kent de topdesign modellen van RDS en Kleis voor uw deur- en raambeslag die worden uitgevoerd in messing, nikkel en chroom. Dauby blijft echter innoveren en brengt 2 nieuwe kleuren op de markt:

“Raw Bronze & RDS Bronze”!

Beide kleuren vertegenwoordigen de meest pure vorm van bronzen beslag, een klassieke legering van koper en tin.

Zowel RAW Bronze als RDS Bronze worden gegoten in zandmallen voor een stoere & unieke look.. Verder zijn deze uitvoeringen perfect combineerbaar met het Giara meubelbeslag doordat ze nauw aanleunen bij de originele collectie van Giara!

One size fits all

Het voordeel van een bronzen raam- & deurbeslag van RAW Bronze of RDS Bronze is dat het quasi overal bij past, het bezit zowel de warmte van een klassieker element als het cachet van een modern stijlelement. Of u het nu wil gebruiken als element dat een ruimte moet vervolledigen of een element dat net contrast moet creëren in een modernere omgeving een met een bronzen beslag kan het allebei in eender welke situatie!

Advies op maat!

Omdat we deze nieuwe uitvoeringen op all ons beslag leveren (binnendeurbeslag, sleutelrozetten, wc-sluitingen, raambeslag, veiligheidsbeslag & voordeurbeslag) bieden we zoals steeds advies op maat.. Indien u een duidelijker beeld wenst over de plaatsing en de mogelijkheden van onze nieuwe uitvoeringen op locatie en een overzicht van onze stalen wil zien neemt u gerust contact op via info@dauby.be of kan u een kijkje nemen op onze online prijslijst!