Industrial Design

Met het Ruw Brons en Ruw Metaal uit de Pure® collectie speelt Dauby perfect in op de opkomende trend van het Industrial Design.

INDUSTRIAL DESIGN

Het Industrial Design verbergt niet langer ruwe bouwmaterialen, maar integreert ze in het interieur. Deze stijl past perfect bij oude panden zoals lofts, fabrieken en ateliers, maar ook bij nieuwbouw.

De Pure® collectie werkt met ruwe materialen en is geïnspireerd op Bauhaus. De combinatie van strakke vormgeving en pure materialen, heeft een uniek effect en tijdloos karakter.

Bronzen Retro & Trendy Metal

Metaalkleur en kopertinten duiken weer overal op. Deze materialen zijn terug van weggeweest en geven jouw interieur een stoere industriële look!

Met het Ruw Brons en Ruw Metaal uit de Pure® collectie speelt Dauby perfect in op de opkomende trend van het Industrial Design.

Ruw Brons is het nieuwe zwart!

Ruw Brons is een unieke uitvoering bij Pure®, omdat het op een speciale manier getrommeld wordt. De warme koperachtige tint komt prachtig tot uiting door de ruwe, ongepolijste look en het is de meest pure vorm van Brons!

Dit natuurlijke materiaal is bovendien te combineren met oneindig veel andere materialen en kleuren.

Heavy Metal

Haal Ruw Metaal in huis, en geef je interieur een stoere en industriële stijl! Deze uitvoering combineert perfect met ruw hout, natuursteen, etc.

 

Word ook trendsetter en bekleed je wand met Ruw Metalen en Ruw Bronzen tegels!

Profielfoto van DAUBY NV
DAUBY NV
Uilenbaan 86, B-2160 WOMMELGEM-ANTWERPEN