string(1) "p"

Tijdloze accessoires

Dauby presenteert haar “Pure® Plus” – lijn, een reeks luxueuze badkamer- en keukenaccessoires in edele metalen.

Keuken- en badkameraccessoires

Het zijn dikwijls de details die het maken in een huis! Net zoals in de fashion wereld, een handtas, een riem, schoenen of andere accessoires een look totaal maken, zullen in een huis ook de kleinste details zoals deur-, raam- en meubelbeslag, een handdoekring, een wc-rol houder, kapstokken, gordijnhouders, enz. voor een perfect afgewerkte sfeer zorgen.

Het inrichten houdt iedereen bezig, of het nu om een nieuwbouw gaat of om een Pure Plus WBbestaande woning. Daar hoort uiteraard oog voor detail bij, zeker als het gaat om belangrijke plekken in het huis zoals de keuken en de badkamer.

Hier speelt Dauby subtiel op in met de collectie Pure® Plus dat een ruim aanbod aan traditionele, landelijke of moderne, maar steeds kwaliteitsvolle accessoires biedt, allemaal vervaardigd op authentieke wijze.

De producten van Pure® Plus worden gegoten in zandmallen en daarna verder met de hand afgewerkt. Dit is een eeuwenoude methode die dateert van +/- 3000 jaar voor Christus. Elk artikel is ambachtelijk vervaardigd en krijgt met de tijd een natuurlijk en steeds mooier patina. Hoe ouder, hoe mooier het product gaat ogen.

Deze zijn vervaardigd in de twee versies van de Pure® -lijn :

- wit brons

- verouderd ijzer

 

Alle accessoires zijn makkelijk te combineren en kunnen zowel afzonderlijk als samengesteld worden aangekocht.