string(1) "p"

Fabriek 61 is een unieke eventlocatie met industrieel design

De bezielers van Fabriek 61 – Dries Vinck en Liesbeth Spruyt – waren al een tijdje op zoek naar een ruim pand met karakter.

Dries leidt een web- en grafisch bureau en Liesbeth maakt hedendaagse, conceptuele schilderijen onder de naam Studio Spruyt.

Fabriek 61 is dan ook de perfecte weerspiegeling van hun creatieve karakters en maakt het mogelijk om de professionele activiteiten van dit dynamische powerkoppel te bundelen in één gebouw.

Het authentieke pand – een voormalige pralinefabriek in Ranst – doet dienst als woning, maar biedt ook voldoende galerij- en evenementenruimte.

Het resultaat is verbluffend. Fabriek 61 is uitgegroeid tot een sfeervolle eventlocatie met industriële look waar Dries en Liesbeth tot zo’n 48 mensen kunnen verwelkomen. En dat zonder in te boeten aan gezelligheid of schoonheid.

Dit pakt uit in een interieur dat natuurlijk, sober en minimalistisch aanvoelt. De verrassende kleuraccenten van de schilderijen van het Antwerpse label Studio Spruyt geven een frisse, dynamische toets en meer diepte aan het geheel.

De natuurlijke eenvoud en authentieke designs vind je terug in de kleinste details: van zorgvuldig gekozen meubels tot kwaliteitsvol en duurzaam deur-, raam- en meubelbeslag van Dauby.

Industrieel design, natuurlijk interieur

Fabriek 61 is de perfecte symbiose tussen een industrieel design en een natuurlijk interieur. Dries en Liesbeth kozen voor authentieke, natuurlijke materialen die rust en eenvoud uitstralen en toch voor de nodige inspiratie zorgen.

Fabriek 61: dit vind je er