inbraakbeveiliging

Verbeter de inbraakbeveiliging van je woning en hou inbrekers buiten!

Verbeter de inbraakbeveiliging van je woning en hou inbrekers buiten!

Er gebeuren de laatste tijd steeds meer inbraken. Voortdurend bang zijn dat inbrekers in je huis zullen binnendringen, is geen optie. Aangezien de meeste inbraken via je deuren en ramen gebeuren, is het belangrijk om deze goed te beveiligen. Lees onze tips voor een goede inbraakbeveiliging en geef inbrekers geen kans!

Kiezen voor veiligheidsbeslagdeurklink buitendeur, autentiek

Doe je ramen en deuren altijd dicht wanneer je je huis verlaat en sluit ook ’s nachts je woning goed af. Verstop geen sleutels onder de deurmat. Het zijn maar enkel van de algemene tips om inbraken te voorkomen.

Daarnaast is het ook belangrijk om je ramen en deuren goed te beveiligen. Daarom bescherm je ramen en deuren het best met veiligheidsbeslag. Deurknoppen, deurklinken en raambeslag moeten namelijk voldoende stevig zijn. Kies hierbij voor raam- en deurbeslag in duurzame materialen zoals britannium-metaal, brons of smeedijzer.

Gaan veiligheidsbeslag en design hand in hand bij Dauby?

Ja, bij Dauby moet je geen keuze maken tussen veiligheid en design. Elk raam- en deurbeslag wordt namelijk op authentieke wijze gemaakt, zodat ze een eigen, uniek karakter krijgen. Je hebt hierbij de keuze uit onze retro of designcollectie. De stevige materialen ogen niet alleen mooi, maar maken je huis ook veiliger.

Welke mogelijkheden biedt Dauby voor de ramen

Je kan je ramen beveiligen door te kiezen voor inbraakwerend glas, maar dat is niet genoeg. Het raambeslag heeft ook een grote invloed op de kans op inbraken. Daarom kies je ook voor je ramen veiligheidsbeslag. Ons uitgebreid assortiment raambeslag biedt je alle keuze.

Welke mogelijkheden biedt Dauby bij de deuren

Een inbreker die je huis wil binnendringen, rekent vaak op minderwaardige deurcilinders om je slot te forceren. Daarom kan je de deurcilinder het best beschermen met veiligheidsbeslag. Het assortiment veiligheidsrozetten van Dauby biedt je hierbij de perfecte oplossing. Enkel het sleutelkanaal mag nog zichtbaar zijn. Het veiligheidsrozet wordt aan de binnenkant van de deur bevestigd, zodat inbrekers geen kans hebben om het los te maken. Wil je geen nieuw slot plaatsen? Dat is geen probleem. Je kan ons veiligheidsbeslag bevestigen op je bestaande slot.

Wil je ook veiligheid en design combineren in je deur- en raambeslag? Aarzel dan zeker niet ons te contacteren, we helpen je graag verder!

Profielfoto van DAUBY NV
DAUBY NV
Uilenbaan 86, B-2160 WOMMELGEM-ANTWERPEN