string(1) "p"

Pure Curtains

Pure® Curtains, een collectie van ambachtelijke gordijnroedes en accessoires in vier authentieke materialen.

Pure Curtains

Voor je interieur wil je perfectie tot in het kleinste detail. De keuze van het juiste gordijn zal je niet zomaar aan je voorbij laten gaan. Maar wat met de bevestiging van je gordijnen? Een prachtig gordijn hang je niet zomaar aan eender welke roede! Daarom lanceert Pure® Curtains een collectie van ambachtelijke gordijnroedes en accessoires in vier authentieke materialen.

Afwerking tot in de puntjes

Zorg ervoor dat je voldoende aandacht besteedt aan de afwerking van je interieur. Het zijn deze elementen die pas als laatste aan bod komen, en die jammer genoeg vaak over het hoofd worden gezien. Daarom is het belangrijk om hier aan het begin van de (budget)planning al rekening mee te houden zodat je geen inferieure materialen in huis moet halen. Het zijn immers deze details die heel de uitstraling van je in interieur bepalen. Zeker de centrale plaatsen in huis verdienen extra aandacht.

Authentiek karakter

Pure® Curtains geeft je de mogelijkheid om ook deze elementen in je huis van hoogwaardige natuurlijke materialen te voorzien die je interieur een authentieke karakter verlenen. Alle producten van deze collectie zijn te verkrijgen in Verouderd IJzer, Wit Brons, Smeedijzer en Roest zodat ze perfect aansluiten bij je deur- en meubelbeslag.

Garderobe

Deze stevige stangen zijn bovendien ook ideaal als garderobestang, of om je zware keukengerei aan te hangen zoals potten en pannen.