Uw badkamer in 5 stappen

Tover jouw badkamer met Dauby meubelbeslag en accessoires in 5 snelle stappen om tot een plek waar je helemaal kan wegdromen.

In 5 stappen naar de badkamer van jouw dromen

Tover jouw badkamer in 5 snelle stappen om tot een plek waar je helemaal kan wegdromen. Met het meubelbeslag en de accessoires van Dauby is de metamorfose compleet!

Stap 1: fris je meubelbeslag op

Nieuwe meubelgrepen of designklinken: het zijn de kleine details die een wereld van verschil betekenen. Blader door onze online catalogus en laat je verleiden.

Stap 2: vul aan met accessoires

Op zoek naar iets unieks? De accessoires van Pure Plus maken je badkamer af. De handdoekringen en kapstokhaken geven net die extra touch. Je kan deze accessoires trouwens personaliseren en afwerken naar jouw smaak.

Stap 3: schep de juiste sfeer

Bij een heerlijk, warm bad horen… juist ja: kaarsjes! Ook hier ben je bij Dauby aan het juiste adres. Hun Pure Lights zijn instant sfeerscheppers en doen elk interieur schitteren.

Stap 4: maak de wellness-ervaring compleet

Hoe? Met de Pure Fragrance geurverdelers. Je vult ze met etherische olie en laat de geurstokjes hun werk doen. Jasmijn is met zijn ontspannend en harmoniserend effect een absolute aanrader in jouw badkamer.

Stap 5: ons advies

Zo, met  deze tips is de badkamer van jouw dromen weer wat dichterbij. Nog meer tips nodig? Wij helpen je graag!

Profielfoto van DAUBY NV
DAUBY NV
Uilenbaan 86, B-2160  WOMMELGEM-ANTWERPEN