Deurklopper

Ga op zoek naar voordeurbeslag dat past bij de stijl van je woning. Al eens gedacht aan een deurklopper? Ook deze vorm past namelijk bij een moderne woning.

Een deurklopper bij een moderne woning? Het kán!

De keuze van je voordeurbeslag lijkt maar een detail, maar dat is het helemaal niet. Het is namelijk het eerste element dat mensen zien wanneer ze je een bezoekje brengen. Ga op zoek naar voordeurbeslag dat past bij de stijl van je woning. Al eens gedacht aan een deurklopper? Ook deze vorm past namelijk bij een moderne woning. Ontdek hoe je beide combineert.

Welk voordeurbeslag kun je kiezen?

Voordeurbeslag vind je in verschillende stijlen. Van retro tot design, er is voor elk wat wils. Je vindt dus zeker voordeurbeslag dat perfect bij je woning past. Je voordeur en voordeurbeslag bepalen namelijk mee de uitstraling van je woning. Denk daarom eerst goed na over de vorm van het voordeurbeslag. Je hebt de keuze uit:

- een voordeurklink: Een voordeurklink kun je perfect afstemmen op de deurklinken in je woning.
- een vierkante voordeurtop: Hou je van een strak design? Dan is een vierkante voordeurknop misschien wel iets voor jou.
- een ronde voordeurknop
- een voordeurgreep: Bij de deurgreep grijp je gemakkelijk achter de stang om de voordeur te openen.
- een deurklopper: Ook een deurklopper past, verrassend genoeg, bij verschillende stijlen.


Dankzij de ruime keuze aan materialen zijn deze soorten voordeurbeslag geschikt voor elke stijl. Verouderd ijzers, brons, inox, chroom of nikkel zijn maar enkele voorbeelden. Ze geven je voordeurbeslag een unieke look. Het zijn stevige materialen met elk hun eigen kleur.

Een design deurklopper

De meeste mensen associëren een deurklopper niet meteen met een moderne woning. Het lijkt het ideale voordeurbeslag voor woningen in landelijke of retro stijl, maar het gaat verder dan dat. Ook bij design woningen past een deurklopper perfect. Kies je bijvoorbeeld voor een model in wit brons? Dan krijgt een deurklopper al onmiddellijk een andere, strakkere look. Dit model krijgt door langdurige corrosie een bruin-groene oxide laag. Breng zeker een laag bijenwas om verdere corrosie tegen te gaan. Reinigen doe je met een zachte, droge doek. Met een licht onderhoud blijft je voordeurbeslag er prachtig uitzien. Net zoals goede wijn met de tijd beter wordt, wordt ook het deurbeslag na verloop van tijd mooier en beter. Zo krijgt het een authentieke look.

Vergeet ook niet dat veiligheideen belangrijke rol speelt bij de keuze van je voordeurbeslag. Kies je voor een deurklopper? Dan kies je het best ook voor een bijpassend veiligheidsrozet. Dit veiligheidsslot wordt aan de binnenkant van de deur geplaatst, zodat inbrekers het niet los krijgen.

Profielfoto van DAUBY NV
DAUBY NV
Uilenbaan 86, B-2160  WOMMELGEM-ANTWERPEN