string(1) "p"

Buitendeurbeslag

Zoek deurbeslag dat bij je buitendeur past in 5 stappen

Hoe kies je het juiste buitendeurbeslag?

In de zomermaanden nodigen we graag gasten uit voor een BBQ of tuinfeest. Daarom is het belangrijk dat je huis, interieur en tuin piekfijn in orde zijn. Van je voordeur tot je meubelknopjes en accessoires, deze details maken je interieur helemaal af. Ontvang je genodigden in stijl met het juiste voordeurbeslag.

Zoek deurbeslag dat bij je buitendeur past in 5 stappen

Een deurklink, een deurgreep of een deurknop? Welk materiaal en welke kleur? Het zijn vragen die één voor één beantwoord moeten worden. Volg onderstaand stappenplan en vind het juiste voordeurbeslag!

Stap 1:

Welke deuren hebben nieuw deurbeslag nodig? Je voordeur vraagt namelijk om ander deurbeslag dan een verandadeur. Kies je voor je achterdeur ook veiligheidsbeslag, of volstaat een gewoon cilindersleutelplaatje? Wil je een bedienbare klink of vaste knop of greep?

Stap 2:

Denk goed na over de stijl die bij je buitendeur, je woning en je interieur past. Wil je een deurklink met een antieke, retro look? Of past modern buitendeurbeslag beter bij je woning? Bij Dauby komt elke stijl aan bod: van klassiek landelijk, tijdloos tot hedendaags modern, onze collecties hebben een breed gamma aan stijlen.

Stap 3:

Bepaal de vorm van je deurbeslag. Je hebt de keuze uit een deurklink of een deurgreep. Maar ook een deurknop, rond of rechthoekig, behoort tot de mogelijkheden. Wil je een antieke look? Ga dan voor een deurklopper! De vorm van je handvat bepaalt de vorm van je veiligheidsbeslag: ga je voor rond of vierkant? Hou ook steeds rekening met de montage: heb je genoeg plek om je beslag te bevestigen? Maar geen nood want ook voor smalle profielen hebben we speciaal beslag. We zoeken graag de ideale oplossing voor jouw voordeur!

Stap 4:

Tot slot moet je het materiaal en de kleur kiezen. Bij modern buitendeurbeslag past een deurknop in mat chroom erg goed. Voor een landelijke woning ga je voor Roest, Zwart of Verouderd IJzer. Heeft je woning een tijdloos karakter? Onze materialen zoals het Ruw Brons, Natuur-, en Donkerbrons, of het moderne Mat Wit Brons en Wit Brons geven je voordeur een unieke uitstraling. Wil je de Industriële trend opgaan, dan kies je voor Ruw Metaal en Ruw Brons.

Stap 5:

Zorg ervoor dat je huis klasse uitstraalt en kies een bijpassende deurbel en brievenbus in hetzelfde materiaal en dezelfde stijl.

Vertrek met een veilig gevoel op reis

Veiligheid is een topprioriteit! Het juiste buitendeurbeslag draagt bij tot inbraakbestendige deuren. Kies voor stevig buitendeurbeslag uit sterke materialen, zodat inbrekers geen kans krijgen om toe te slaan. Daarnaast bescherm je de deurcilinder het best met een veiligheidsrozet. Zo is enkel nog het sleutelkanaal zichtbaar. Bevestig dat aan de binnenkant van je deur, zodat inbrekers er niet bij kunnen. Kies een veiligheidsrozet dat één geheel vormt met het buitendeurbeslag. Op die manier verkrijg je de perfecte combinatie tussen design en veiligheid.

Ons gamma

Bij Dauby vind je voor elke stijl het passende beslag: hedendaags modern, tijdloos, retro of de industriële trend? Neem een kijkje in de verschillende collecties en laat je verrassen en inspireren door onze unieke materialen!