Pure® Fragrance

Dankzij een frisse en aangename geur in uw woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer maakt u altijd een perfecte indruk bij uw gasten.

Pure® Fragrance krijgt een nieuwe look

“Wist u dat geuren het gedrag, gevoel en de emoties van mensen bepalen? “

De 5 nieuwe geuren van Pure® Fragrance zijn zorgvuldig samengesteld op basis van aromachologie, een moderne wetenschap die de impact van geuren op het menselijk gedrag bestudeert.

De geuren van Pure® Fragrance zorgen er voor dat je bij het ruiken ervan bepaalde emoties en gevoelens ervaart. Deze geurervaringen kunnen heel uiteenlopend zijn, maar het zijn wel stuk voor stuk feel good sensaties.

Ontdek de impact van de juiste geur

Geurmarketing krijgt de laatste jaren meer aandacht, en terecht! Reukzin is een vaak onderschat zintuig. De geur die je waarneemt, bepaalt mee hoe je je voelt en gedraagt. Zo zal je je een negatieve gedachte vormen over een plek waar het niet goed ruikt. Maar het omgekeerde ook: met een aangename geur in je winkel zullen je klanten zich meer op hun gemak voelen, langer blijven, en meer kopen.

Zorg er dus voor dat je woning, winkel of kantoor de juiste geur heeft zodat iedereen zich goed voelt bij jou. Pure® Fragrance biedt voor jouw woning of bedrijf 5 nieuwe geuren aan die elk een andere sensatie opwekken.

5 nieuwe geuren voor feel good momenten

Voor een nostalgische en warmhartige ervaring neem je geuren zoals Coffee en Fresh Linen, die meteen een huiselijk gevoel opwekken en je meevoeren naar vroeger. Gezelligheid troef! Neem deze geur in je winkel, receptie, of restaurant en je klanten voelen zich meteen thuis.

Lime Spark en Apple zijn fruitige geuren die je een opgewekt en vrolijk gevoel geven. Je bent klaar voor de dag en vol energie! Daarom zijn deze geuren ideaal voor op kantoor of in de vergaderruimte voor een positieve en productieve werksfeer. Door zijn zomerse frisse toets krijg je het direct warm vanbinnen, ook tijdens de koude winterdagen.

Met Sweet Dreams droom je helemaal weg naar een bloemenweide op een prachtige zomeravond. Geen wonder dat je met deze geur helemaal tot rust komt. Droom weg en ontspan! In hotelkamers of wellness zorgt deze geur voor extra ontspanning.

Vernieuwd design

Omdat het belangrijk is dat de geurverdelers van Pure® Fragrance bij elke stijl passen, werden ze met grote aandacht ontworpen. Door het strakke design en de warme materialen past het perfect in elk interieur, van landelijk tot modern. Als extra pluspunt dien je de stokjes nooit om te draaien! De katoenvezel absorbeert de moleculen en zorgt voor een gelijkmatige en constante geurverdeling in de lucht.

Origineel geschenk

Verwen je klanten en medewerkers met een heerlijke geur. De set van 100ml geur met dispenser is ideaal als relatiegeschenk met de feestdagen, of bij het afhandelen van een project. De vernieuwde verpakking straalt pure klasse uit. Een luxueus geschenk!