De gezelligste woonstijlen - Oktober Woonmaand

Tijdens de komende herfst- en wintermaanden zijn we op zoek naar nieuwe gezelligheden in ons huis!

Zeker in deze tijden bizarre willen we ons volledig thuis voelen in ons eigen nestje.
Zo gaan we bij lampenlicht telkens op zoek naar de leukste interieurtrends om jouw woning klaar te stomen voor de komende periode. Lees verder over de vier bekendste woonstijlen bij lampenlicht!

Modern Clean woonstijl

Modern Clean is één van de meest tijdloze woonstijlen. Kenmerkend is het minimalistisch wonen en de basiskleuren zoals zwart, wit en grijs. Deze Modern Clean krijgt af en toe ook een makeover. Zo is deze woonstijl nu niet meer verwant met “less is more” maar wordt het natuurlijker en gezelliger aangekleed. De basiskleuren worden nog steeds volop gebruikt in een moderne stijl. Maar dit wordt gecombineerd met natuurlijke materialen zoals hout, rotan of bamboe. Een gezellige touch gegarandeerd! Deze natuurlijke elementen zie je nu in meubels, accessoires en verlichting. De nieuwe sfeermaker!

Organic Nature woonstijl

De landelijke woonstijl is eentje waarin we ons allemaal thuis voelen. Het is de meest gezellige woonstijl. Natuurlijke materialen zoals bamboe, riet of hout zie je in zowel meubels, verlichting als in andere accessoires terugkomen in een Organic Nature-woonkamer. Ze zijn te herkennen aan hun rustieke en authentieke uitstraling. Deze landelijke hebbedingetjes worden ook wel ‘brocante’ genoemd. Zij hebben een oud en verweerd uiterlijk; stoer maar gezellig tegelijk!

New Romantics woonstijl

Luxe en elegantie staan bij de New Romantics woonstijl volledig centraal! Materialen zoals marmer, beton en goud vormen de basiselementen. Het is een trend die meer in de smaak valt bij vrouwen, deze romantische woonstijl. Kleuren zoals roze en bordeaux rood zijn niet weg te denken! Dit is ook de woonstijl waarbij we vintage of tweedehands accessoires of meubels gebruiken als statement in ons interieur. Maak het gezellig!Luxe en elegantie staan bij de New Romantics woonstijl volledig centraal! Materialen zoals marmer, beton en goud vormen de basiselementen. Het is een trend die meer in de smaak valt bij vrouwen, deze romantische woonstijl. Kleuren zoals roze en bordeaux rood zijn niet weg te denken! Dit is ook de woonstijl waarbij we vintage of tweedehands accessoires of meubels gebruiken als statement in ons interieur. Maak het gezellig!

Raw Urban woonstijl

Een vleugje luxe in combinatie met een stoere basis. Verfijnde accessoires en meubels worden gecombineerd met een ruw element zoals bijvoorbeeld een leren bank, fabriekslampen en “harde” kleuren zoals zwart, roestbruin en donkergrijs. Men haalt voor deze woonstijl inspiratie en ideeën uit de 19e en 20e eeuw waar oude fabriekspanden werden omgebouwd tot stoere woningen.

Vind meer inspiratie op de inspiratiepagina van lampenlicht. Tijdens Oktober Woonmaand kun jij binnen- en buitenverlichting shoppen in elke woonstijl.