string(1) "p"

Licht je ruimte op met een vloerlamp

Nog een donker plekje in huis? Geen zorgen, met een vloerlamp zit je in no time weer in het licht! Ook als buiten het zonnetje even niet schijnt.

Een vloerlamp is de ideale manier om jouw interieur helemaal af te maken. Je hoeft niets te installeren: alleen een stroompunt in de buurt van je staande lamp is al genoeg. Ga voor een echte eyecatcher of houd het juist simpel. Een vloerlamp is er in elke woonstijl!

Een stoere uitstraling met een industriële vloerlamp

Houd je wel van een wat stoerdere uitstraling in jouw woonkamer of eetkamer? Dan is de industriële vloerlamp de perfecte toevoeging! Deze verlichting valt op door de ruigere afwerking, maar is daardoor zeker niet minder sfeervol. Ook handig als je net nog even wat extra licht wil schijnen op een andere plek in huis. Je verplaatst met gemak de lamp naar de andere kant van de ruimte.

Zet de gouden vloerlamp op de eerste plek

Met een vloerlamp afgewerkt in het goud of messing sleep je gegarandeerd de eerste plek in de wacht. Nee, voor jou geen brons of zilver, maar met goud laat je jouw inrichting shinen als nooit tevoren! Een gouden vloerlamp geeft jouw woning meteen een luxueuze uitstraling. Perfect voor naast de bank, zeker wanneer je voor een variant gaat met een leeslampje. Zo geniet je tot in de late uurtjes van jouw spannende boek en hoef je niet langer de ontknoping te missen.

Met een zwarte vloerlamp zit je altijd goed

Ben je niet zo’n fan van allerlei tierlantijntjes en houd je het liever strak? Een vloerlamp in het zwart kun je altijd nog wel ergens kwijt. Schuif de kabels onder de bank of zet ze vast met kabelclips aan de muur of vloer en jouw gezellige hoekje ziet eruit om door een ringetje te halen! Heb jij al een nieuwe vloerlamp op het oog?