Gezelligheid creëer je met de juiste verlichting

Daar draait het toch altijd om aan het einde van het jaar: het gezellig maken in huis! Na de lange zomerdagen volgen de korte winterdagen.

We komen thuis wanneer het al donker is buiten. Dan willen we meteen de gezelligheid binnenbrengen! Lees verder voor de gezelligste verlichting van dit moment en maak je klaar voor een knusse (én sfeervolle) winter!

Populairste vloerlampen voor de woonkamer

De keuze voor een nieuwe vloerlamp hoeft niet moeilijk te zijn. Er zijn zo veel opties in vloerlampen, maar wij lichten graag de rotan vloerlampen voor jou uit. Deze zijn een mooie combinatie van sfeer en warmte. Net wat jij nodig hebt in de woonkamer! Bijvoorbeeld vloerlamp Manila brengt die sfeer en warmte met zich mee, maar geeft je ook een echte Ibiza-vibe! Even wegdromen van een zonvakantie tijdens deze donkere dagen? Niks mis mee!

Dierlijke tafellampen in de slaapkamer

Bekijk eens de nieuwe trend van de dierenlampen! Een gloednieuwe trendy look in huis met een giraffe lamp of een Aap tafellamp, deze zorgen meteen voor een speelse touch in de slaapkamer. Het zijn de ideale blikvangers én perfecte leeslampen voor naast het bed. Met een dimbare lichtbron, kun je de lamp makkelijk dimmen tot een gezellig sfeerlicht. Bijt je vast in dierlijke verlichting in huis!

De perfecte hanglamp boven de eettafel

Samen dineren, wie vind dat nu niet leuk? Met de juiste verlichting is sfeer gegarandeerd. Je moet voor jezelf uitmaken wat voor jou dé ideale hanglamp is, en welke functionaliteiten belangrijk zijn. Hou je van warm, gezellig licht? Of vind je een hanglamp met wit licht toch handiger in de eetkamer? Wanneer je een combinatie van de twee wil, kies je voor een dimbare hanglamp! Check eens deze stoere design hanglamp. Wát een blikvanger! Laat die gezellige etentjes maar komen.