string(1) "p"

Industriële lampen voor een stoere look

Luxe en een ruwe basis zijn twee belangrijke componenten die de industriële woonstijl perfect omschrijven.

Denk hierbij vooral aan het gebruik van leer, hout en donkere kleuren zoals grijs, cognac en zwart. Je ultieme industriële interieur maak je compleet met de juiste stoere verlichting. Lees verder voor alle verlichting tips rond de industriële woonstijl!

Industriële elementen in je interieur

De industriële woonstijl (ook wel Raw Urban genoemd) is geïnspireerd op oude fabriekspanden die vroeger werden omgebouwd tot stoere woningen. Daardoor zijn het ook vaak grote ruimtes met erg hoge plafonds. Vaak zijn elementen onbewerkt gebleven zoals een bakstenen muur in je woonkamer; een echte eyecatcher! Er wordt veel gebruik gemaakt van staal of metaal en donkere kleuren. Meubels zijn vaak robuust afgewerkt in donker hout.

Stoere, industriële verlichting

Iedereen is op zoek naar gezelligheid in huis, en dat doe je het best met de juiste verlichting! Check deze industriële lampen eens! Een industriële hanglamp die perfect past in het industriële straatje is onze Manhattan. Deze is afgewerkt in zwart met metaal én het ophangsysteem is een schaar ophanging waarmee je de lamp gemakkelijk kan verstellen in hoogte! Je zet een ultieme stoere sfeer neer door gebruik te maken van studiospots in je woon- of slaapkamer. Heel trendy en tegelijk sfeervol én stoer! Het is een echte toevoeging in je industriële interieur. Hou jij het toch liever basic? De beste basisverlichting is gebruik maken van plafondlampen in huis. Plafondlampen kunnen perfect dienen als basisverlichting maar die stoer afgewerkt zijn waardoor ze volledig opgaan in je industriële interieur. Echt een mooie toevoeging.

Zorg er altijd voor dat je kiest voor dimbare lichtbronnen, zo kan je functionele verlichting én sfeerverlichting combineren!