string(1) "p"

Blijf nog even hangen voor deze hanglampen

Heb je ook de neiging om je huis een flinke opfrisbeurt te geven nu het lente is?

Nieuwe accessoires, een leuke plant: vergeet daarbij ook niet eens naar je verlichting te kijken!

Door voor een toffe hanglamp te gaan, maak je al een groot verschil in je interieur. Hanglampen komen in alle soorten en maten: welke woonstijl jouw voorkeur ook heeft, er is altijd wel een perfecte match te vinden.

In een glazen bol kijken

Zo kun je bijvoorbeeld gaan voor een hanglamp van glas. De keuze daarin is reuze. Verrassend en origineel zijn de armaturen gemaakt van bijvoorbeeld amber of smoke glas. Daarbij kun je kiezen voor een opvallende variant of juist een optie die meer sfeer toevoegt boven je eettafel. Aangezien je door het glas heen kan kijken, wil je misschien nog een mooie decoratieve lichtbron selecteren om het plaatje compleet te maken.

De mooiste industriële hanglampen

Houd je wel van een wat ruigere woonstijl? Dan zijn deze industriële hanglampen een goede zet. Deze verlichting is stoer, maar zeker ook wel huiselijk. Denk daarbij aan een combinatie van staal met hout of met messing. Is de rest van je huis wat zachter ingericht, dan kan een industriële hanglamp net die robuuste touch geven. Het wat grovere materiaal van de verlichting zorgt alleen maar voor meer gezelligheid!

Wegdromen met rotan hanglampen

We blijven in de natuurlijke materialen, maar dan nét wat anders. Droom jij tijdens een lange werkdag weleens weg naar een zonnige bestemming? Rotan hanglampen kunnen je dat gevoel ook gewoon thuis geven. Je haalt de natuur naar je thuiswerk kantoor zonder ook maar een stap buiten de deur te hebben gezet. Vergeet niet nog even een frisse neus te halen natuurlijk! Prachtig voor in de slaapkamer zijn de modellen met een open design. Geniet van unieke patronen op de muur ontstaan door het licht vanuit het opengewerkte rotan. Als dat niet garant staat voor een goede nachtrust: slaap zacht!