string(1) "p"

Een plafondventilator met lamp: hip en functioneel

Een zwoele zomer voor de deur betekent maar één ding: haal een multifunctionele design plafondventilator met lamp in huis!

In de zomer blaast hij een frisse wind doorheen je interieur maar ook in de winter voegt hij iets toe aan huis. Lees snel verder en haal een plafondventilator!

Koel en comfortabel thuis

Plafondventilatoren met licht zorgen in de zomer voor koele wind in huis in combinatie met aangename verlichting. Een ideale combinatie voor thuis! Je kan deze tegenwoordig makkelijk bedienen met een afstandsbediening. Op die manier kan je hem aan- en uitzetten en ook ervoor kiezen om het licht aan of uit te doen. Je kan tevens de snelheid van de bladen bepalen. Extra comfort is zeker nooit verkeerd!

Een belangrijke tip: hou rekening met het geluidsniveau van jouw plafondventilator. We raden aan om er eentje te kiezen die maximaal 50 decibel produceert. Zo heb je geen last van geluid van je plafondventilator en kan je ongestoord genieten van koele wind en gezellig licht! In de winter zorgt de plafondventilator van circulatie van de warme lucht in huis. Je kan dus het hele jaar door genieten van je ventilator aan het plafond.
Of je hem nu plaatst in de woon- of slaapkamer óf in de werkkamer: een plafondventilator zorgt voor een echte toevoeging aan je plafond en dus op die manier aan je gehele interieur.

Pas je ventilator aan op je interieur

Het belangrijkste van een plafondventilator is natuurlijk het gemak wat je ervaart. Laat ons eerlijk zijn: het is een echte meerwaarde in huis als je ventilator past in de woonstijl van je interieur! Tegenwoordig vind je er in verschillende stijlen en designs. Heb je thuis een stoer interieur? Ga dan voor een industriële ventilator om je woon- of slaapkamer af te maken. In het geval van een landelijke inrichting van je huis is een houten exemplaar meer geschikt! Speel je graag op safe en tijdloos? Dan is een zwarte plafondventilator perfect voor jou.

Welke plafondventilator je ook kiest: je kan jarenlang, zomer en winter, genieten van deze multifunctionele blikvanger!